Tuesday, September 30, 2014

Bersua Kembali.. ^_^

Assalamualaikum...

Hai korang....ada yang masih ingat lagike kat blog Qis ni?..hehe...lama nau menyepinye... hai lah mood..asyiklah  kelaut jer ni... sian blog Qis ni asyiklah terabai jer.. :D ..Ada nampak tak perubahan kat blog ni?? ngeeee... Cantikan..semua ni hasil kerja tangan cik shida...suka dengan hasil kerja Shida ni..kemas..cantik & menarik..korang kalau nak edit template blog boleh lah roger2 cik Shida ni ye...

 Hope dengan berwajah baru tuan blog pun semakin bersemangatlah untuk mengupdate...kihkih... :D .  Banyak citer yang dikongsikan..citer raya , citer balik kampung Sabah & sarawak pun pun tak update lagi... lama tak mencoret disini..jari jemari pun rasa kekok nak menaip..hehe..boleh gitu... tak tahu nak mulakan citer dari mana ni.. 

Oklah...mulakan citer raya dulu..dah nak raya haji baru nak citer tentang raya puasa..haha... gambar raya tak banyak tahun ni..takde mood nak bergambar sebab tengahari raya pertama tu hubby baru sampai dari JB..Raya tahun ni..memang takde amik gambar guna DSLR sebab malas..haha...

 Gambar sedondon pagi raya dengan en.suami memang takde..sebab pagi raya tu husband baru fly dari JB ke Tawau..lily jer & Qis yang sedondon..hubby malas nak tukar baju sebab tengahari tu baru sampai..

Pagi raya..bergambar dengan adik beradik & anak buah..

bersama mak & ayah... sian ayah kita... raya tahun ni tak sama dengan raya sebelumnye...
ayah tak berapa sihat...Jalan pun dah tak kuat..nak kena pimpim..mata pun dah tak berapa jelas.. moga ayah cepat sembuh seperti sebelumnya..we love u!

Raya ke-3..bersama mak , kakak & adik..time ni beraya kat rumah kakak..

ni je lah gambar raya yang ada... ok lah dari takde..sekurang-kurangnye ada jugalah untuk diabadikan diblog ni..:D

sebelum balik ke JB..sempat makan kat restoran Tea time..recomended by my sister..katanye makanan kat restoran ni sedap-sedap belaka...Lily pun tak ingat dah apa nama-nama makanan yang ktorng order ni...lama dah kan baru nk update..hehe...tapi makanan dia memang sedap sangat...terutamanye nasi goreng tu...


~Sekian..Wassalam..~