Wednesday, November 5, 2014

Mandi-manda @Lotus Desaru Beach Resort.

Assalamualaikum.


Sambung lagi cerita cuti-cuti Desaru..kali ni plak part mandi manda...hehe..part ni si anaklah yang paling excited..ktorng masih lagi nak duduk rehat2 tepi pantai dia asyik2 dah bawa mandi kolam...sebelum mandi kolam..main2 pasir & mandi laut dulu...jom Layanzz.. ^_^

kena paksa posing ni..hehe..

lepas gian bermain pasir...

spek tu tak lepas ok..hehe...





Dah puas mandi & bermain pasir..bawa plak dia mandi kat water theme park...


peace yaw..^_^

Cantik juga water Theme Park ni..




paling seronok kat water theme park..ada coconut tree ni, bila air penuh dalam coconut tu, air akan melimpah keluar..punya syiokk tengok budak2 ni...tu tengah menunggu air coconut tu jatuh..


si kenit tu tak berani dekat..haha...

yeahhh..air dah melimpah...

seronoknyeee tengok budak2 ni..rasa nak join jer kat situ..haha..

en.suami..ni bukan budak2 jer yang seronok...bapak budak pun kemain seronok jugak ni..haha.. :D




ni plak keesokkan paginye..just bawa dia mandi kat kolam biasa jer...lepas sarapan pagi tu terus ajak mandi kolam..sebelum tu wajiblah pose dulu untuk mummynye untuk dijadikan modal dalam blog..hehe..


seronoklah dua beranak ni..kita hanya mampu melihat jer..sebab kita tak reti berenang..haha...jadi tukang snap2 jer..  :D




keseronokan berganda bila melihat anak gembira..^_^




~Sekian..Wassalam..~













10 comments :

Lily Mama Zara|Zareef|Zayed said...

wahhh..syoknya qis bercuti...santekkkklah lotus desaru ni..nama jek org johor tp tak pernah smpai lagi..hihi..pntai nmpak cantik..theme park pon mcm bestttt jek..^_^

Miss IemA said...

wah..bestnye coconut tree tu..cantik tempat ni!

eima said...

syok nye ... cantik pun cantik tmpt ni ...

LYAfrina said...

waa..comeynyer qis posing.. cam model dah..
kolam dia sgt cantik la/

Aisya A. said...

makin geram plak sy nk g bercuti tgk qis ni bukan main sakan lg. hehe

Mia Liana said...

wahhhh... sakan cuti ni.. theme park dia meriah.. belum pernah ke lotus ni

luna paris said...

sis... beli coupon groupon ke?

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Luna Paris : Tak..direct beli kat sana..

~Aida@MommyAqilMedina~ said...

tulaa..kat sini memaang ada mini water park kan..heaven buat anak-anak..hihihi..tengok Qies main air, enjoy je..mesti dia puas mandi kat sini..hehee

Cik Yaya said...

bebudak lau dpt men air mmg suke la dorng... ^_^