Wednesday, October 1, 2014

Sambutan Hari Kemerdekaan

Assalamualaikum...


 
 Backdated Entry..29.08.2014 tempohari Tadika Qis ada buat sambutan Hari kemerdekaan...Budak yang sangat excited sebab 1st time sambut hari kemerdekaan bersama kawan-kawan & cikgu kat tadika... Pakai baju Raya tahun lepas jer..sebab baju raya tahun ni besar sikit...nasiblah baju raya tahun lepas ni masih muat lagi kat dia... :)

 1Malaysia...bersama Cikgu-cikgu & kawan-kawan Tadika... kat Tadika Qis ni mostly kawan-kawan dia berbangsa cina & india...yang berbangsa melayu hanya 5 orang jer...

 
Bersama guru kelas..Teacher Mala..

 
Bersama kawan karib..Anis namanye...tinggal berjiran jer ni.. :)

 comei-comei jer ni..gelak sampai tak nampak mata tu..hiks..
malu-malu lily amik gambar diorang.. :)

 
with Anis & fina... yang seorang ni paling besar dalam kelas..

Berbaris sebelum buat perarakan keliling kawasan sekolah... 


~Sekian..Wassalam..~


14 comments :

aTieYusof Family said...

Seronoknya Qis sambut hari merdeka..cantik berbaju kurung biru..:)

Cik Lieza said...

alolo..comel2 jer semuanye..1malaysia nih.. :)

jamian sarif said...

comel anak ...cute one...

Miss IemA said...

wah dah cantik dah blog akak ni...nice color..

Comel-comellah semuanye..

Harith Iskandar said...

wah comelnyer dia

YANG UNIQUE™ said...

comel jer qis ni ank sape lah kan hehee :D

mamaarifakeem said...

Bestnya qis.. tadika jer dh jumpa kwn2 pelbagai bangsa, untung... cpt blajar bhs inggeris nih... ^_^

Aju Mohit said...

wha cantiknya rumah baru lily ni sweet sangat, lamanya tak jenguk qis, makin besar dah dia ;)

munna said...

Seronok qis sambut merdeka.... 1 Malaysia lagi

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

qis berbaju hijo cute sangat nih...

~Aida@MommyAqilMedina~ said...

Eh same date dengan school Aqil hari tu..kawan-kawan Qis pon semua sporting n berbilang bangsa..bagusnya kan ..

Aisya A. said...

dah lama tak jenguk Qis dan kak lily. makin cantik anak dara kak lily ni. hehe

Cik Yaya said...

meriah.....^,^

LYAfrina said...

comeynyer qis..nmpk ceria sgt