Friday, October 17, 2014

ON9 Shop Festival 2.0

Assalamualaikum...


Sabtu lepas berkesempatan ke ON9 Shop Festival 2.0.. bertempat di Stadium majlis bandaraya Johor Bahru....Ramai artis-artis yang terlibat antaranye ada bienda , zul yahya,siti nurdiana , Ekin Mawi , Yatt Hamzah dan ramai lagilah...

 selain booth-booth artis ni.banyak jugaklah booth lain yang ada..
yang selalunye menjual secara online.

di booth wak Doyok..menjual sambal tempe..tapi ktorng tak beli just bergambar jer dengan dia..
nasiblah dia nak juga layan walaupun tak membeli sambal tempe dia..hehe


 di booth Zul yahya..masa ni dia sibuk layan pelanggan..tapi sempat jugaklah melayan hubby nak amik gambar dengan dia...hehe..TQ.. ^_^

 
Di booth Siti Nurdiana..menjual pakaian muslimah & juga tudung..
Rendahnye kita..hehe.. :D

Di booth Bienda..peramah betul Bienda ni..Tangan dan mulut sama pantasnye bergerak..hehe
sampai tergoda untuk membeli shawl dan juga inner kat booth dia...huhu..

Sempat bergambar dengan 4 artis ni jer..yang lain2 lain tu rasa segan plak sebab masing-masing pun sibuk layan pelanggan.

maknye dah shopping si anak pun tak nak kalah..huhu..asyik-asyik nak frozen jer nih..

 Hasil  pembelian di booth Bienda..Glitter shawl & juga inner..
suka sangat inner ni..ada butang kat belakang...

 Belanja selfie dulu...hehe..menggayakan shawl dari BiendaLavinda..suka dengan shawl ni..
senang dibentuk & labuh..



~Sekian..Wassalam..~




9 comments :

Azwar Syuhada said...

Wahhh, bestnya.. xD

aTieYusof Family said...

seronoknya Wan.. selain membeli, dapat juga abadikan kenangan dgn artis.. hehe.. cantik shawl tu, sesuai dgn Wan..cute! :)

Cik Lieza said...

Bestnye dpt gmbr dgn retissss..hihi :D

Aisya A. said...

wak doyok tuu. haha

akak shawl tu nmpak sesuai je dgn akak. kaler pun cantik :D

mamaarifakeem said...

Cute..mummy pun sama cute dgn artis ^_^

~Aida@MommyAqilMedina~ said...

Shawl tu memang cantik!suka tengok..warna pon lembut je..sesuai dengan Lily..best jugak pergi booth kat sana kan sebab tak ramai sangat ornag..kalau buat booth kat sini, pening kepala nak pergi..memang kena serbu je..huhuh

LYAfrina said...

Comey shawl glitter tu.
tingginya nana. Ke dia pkai high heel tu?

Cik Yaya said...

beshnyer....sopping

Aju Mohit said...

cantiknya lily, mmg sesuai shawl ni ngan lily, bestnya dapat shopping ;)