Thursday, October 30, 2014

Dinner Treat.

Assalamualikum...


Makan-makan sempena 7th Anniversary...sebenarnye tak tahu nak makan kat mana...kalau tanya hubby dah tentu pilihan dia seoul garden..hehe...tapi dah cakap awal-awal tak nak seoul gardenlah kali ni..p tempat lain plak..last2 decide makan kat Secret Recipe jer...

 Advance anniversary treat..dua hari sebelum anniversary ktorng..
sebab masa hari  anniversary tu hubby keja..balik keja pun dah malam..

Alhamdulillah 7Tahun bersama..moga kasih sayang terus mekar till Jannah...

budak merajuk...dia ajak makan kat Pizza Hut tapi ktorng nak makan kat SR..haha..
so merajuklah dia tak ikut kemahuan dia...pujuk2 dia bawa selfie..hehe.. :D


Beef Stik & iced coffee Latte untuk hubby...SG Laksa & Oreo milkshake untuk Lily..

Budak merajuk nak juga makan Pizza.. :)

Hadiah anniversary yang tak disangka dari hubby...Dapat awal 2 minggu sebelum Anniversary ktorng..jam solvil Titus..sebelum ni ada suarakan nak jam..sebab jam lama lily tertinggal kat rumah mak kat sabah masa balik raya tempohari..tapi takdelah nak jam macam ni..tapi bila hubby dah belikan..kita terima lah..hehe..rejeki jangan ditolak..ngeh..ngeh...TQ en.suami!


Dari lily untuk hubby..beg Esprit untuk hubby pakai gi keja..masukkan segala kertas keja dia kat situ..Bekal pun sekali masuk dalam beg tu..hehe.. yup hubby setiap hari bawa bekal gi keja ye...paham2 je lah makanan kat SG mahal..kalau hari2 makan kat luar kopeklah..huhu..lagi pun bila bawa bekal ni selain jimat..kebersihan pun terjamin..sesungguhnye air tangan isteri pengikat kasih sayang kan..hehe... ^_^




Ya Allah, aku bersyukur kepada Mu yang telah memanjangkan jodoh ku bersama suami ku sehingga kesaat ini. Kekalkan lah nikmat Mu ini keatas kami dan jadikan lah kami berdua suami isteri di dunia dan di akhirat..AMIN!



~Sekian..Wassalam..~






11 comments :

Ena said...

Aamiin..

Touching pulak baca doa yang terakhir tu.. (^___^)

Lily Mama Zara|Zareef|Zayed said...

wahhh..best hadiah anniversary..^_^

Miss IemA said...

AMIN!..

Bestnye hadiah.. :)

Aisya A. said...

kak lilyyy, cantiknya jammm. hehe

nieda said...

happy 7th anniversary..wow bestnya hadiah

Ain Ibrahim said...

Assalamualaikum and hi kak,

Cantik blog akak, kemas dan sedap mata memandang.

NzA said...

TAHNIAH...moga terus bahagia hingga ke jannah.....

LYAfrina said...

amin..
alhamdulillah..happy annibversary day jugak buat lily n husband..moga jodoh kalian bkekalan hingga ke syurga...

setuju dgn ayat last lily tu..air tangan isteri mmg terbaek..

Cik Yaya said...

happy anvsry cik lily..cntik jammm ^_^

Aju Mohit said...

tahniah lily and husband, semoga sentiasa bahagia dan murah rezeki. Seronok tengok pic tu semua :)

~Aida@MommyAqilMedina~ said...

Happy 7th anniversary buat Lily n suami..semoga kekal bahagia hingga ke Jannah..Amin!Bga tu cantik..sesuai untuk hubby Lily..hehee