Thursday, October 2, 2014

CPUV Nuffnang.

Assalamualaikum...


Lama tak jenguk Nuffnang since menyepi hari tu... Tak tahu pun Nuffnang ada bagi CPUV kat blog ni..
tiga hari lepas tergerak hati nak buka nuffnang...sekali tengok berderet CPUV nuffnang bagi...Alhamdulillah..walaupun tak banyak mana...sebab blog macam chipsmore..sekejap ada sekejap takde..hehe..tapi tetap bersyukur..sikit-sikit..lama-lama membuahkan hasil..hehe..dah boleh dah cashout nih...tapi nak kumpul dulu kot ni nak bagi beranak dulu CPUV tu..haha... Thanx Nuffang & uols yang sudi singgah blog Qis ni ya...love uols.. ^_^



~Sekian..Wassalam..~



14 comments :

Siti Nooryanawati Mohamed said...

Wahhh....banyak on going CPUV!
Alhamdulillah...rezeki tu.
Singgah + klik nuff Proton 1x (^^,)

aziezah iezah said...

Banyak jugak tu..sikit sikit lama lama jadi bukit.. :) Tahniah!

munna said...

Alhamdulillah .... Rezeki

aTieYusof Family said...

Tahniah Wan..banyak juga CPUV menari2 tu..:)

nieda said...

hai..lama tak jenguk blog ni..kita pun sama. mcm chips,ore..tak boleh nk maintain update mcm dulu2..

alhamdulillah..rezeki nuffnang

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

salam lily..lama dah tak mai sini....rindu ngan qis....n mamanyer...

waa banyaknyer...cpuv dia...

Ann Ishak said...

tahniah :)

~Aida@MommyAqilMedina~ said...

Alhamdulillah banyak jugak tu Lily..aida punya pon ciput je ..tapi still Alhamdulillah..hihihi

NzA said...

Wah murah rezeki,,...
sblm puasa akak ada cash out tapi knapa ye smpai hr ni blm dpt2....

Aisya A. said...

tahniah kak lily!
sekarang ni suma bergumbira je tgk earning nuff kan? hiks

Aju Mohit said...

tahniah lily!!! betul kan sikit2 lelama jadi bukit, eh eh seronoknya dah boleh nak cash out tu ;)

Cik Yaya said...

Alhamdulillah..
masyukk nampak ^,^

LYAfrina said...

alhamdulillah..rezeki qis

NURULHANAN said...

wah rezeki.. syukur..