Thursday, October 9, 2014

Cerita Raya Aidiladha.

Assalamualaikum...

Salam Aidiladha...Raya Aidiladha tahun ni sama jugalah seperti tahun-tahun sebelumnye...selalunye memang raya bertiga je lah kat johor nie...tapi raya kali ni memang takde buat apa-apa persiapan..masak pun tak...so, ktorang beraya kat seoul garden je lah..hehe..kalau dah seoul garden tentunye lah pilihan en.suami kan... :D


 
 Seperti biasa..pagi raya tu bangun awal..walaupun takde masak-masak...
hubby pergi solat..lily melayan budak ni..snap-snap gambar dia... :)

 My Small Family..
hubby balik solat terus ajak bergambar...pakai baju raya puasa tempohari jer..raya ni baru dapat pakai sedondon..Shawl yang lily pakai ni shawl dari Radiusite..

 mak & anak..posing ntah apa ni.. ngeeee.. :D

my nyawe..love you both deep-deep.. ;)


Dah puas berphotoshoot...dalam pukul 10.40 keluar rumah nak makan kat seoul garden di city square...sampai city square dalam pukul 11...tapi seoul garden tak buka lagi...huhu...so , cuci-cuci mata dululah kat city square tu setengah jam...sambil melayan budak ni nak bergambar..tepat pukul 11.30 terus menuju ke Seoul Garden..ktorang customer pertama masuk...hehe..

pelbagai makanan yang ada...berbaloilah dengan harga..

 
amboi..sukalah tu..haha ;p

 Budak ni kalau makan kat seoul garden..makanan dia ni jelah..aiskrim & udang...

membakar sambil tersenyum-senyum ni..hehe

perut kenyang..hati senang...lepas makan-makan kat seoul garden..hubby ajak nonton citer annabelle yang sedang hangat di tayangkan sekarang ni...ktorng amik couple seat...senang sikit Qis nak duduk...
hmmm..citer dia bagi lily tak seberapa seram.hehe.. :D

ni jelah citer tentang raya aidiladha ktorng..walaupun bertiga jer..tapi  dapat meluangkan masa bersama-sama..itu dah lebih cukup buat lily... ^_^


~Sekian..Wassalam..~
















13 comments :

Cik Lieza said...

comelnye qis..sweet Family!

aTieYusof Family said...

Salam Wan..kami pun raya haji simple jak.. dirumah jak, masak pun ala kadar.. hehe.. comelnya Qis posing raya:)

safurara said...

wahhh kemahen posinggg~ hehehe

#KlikKlikIklanNuffnang

NM03 said...

amboi anak dara... sakan melaram ye... syomel!

nida-razak said...

Bestnya makan seoul garden.. dah lama xmakan sana..

Cik Yaya said...

ok la tu..
jenjalan dgn fmly..
syioknyer... ^_^

Ujie said...

Dah solat sunat, pakai baju baru...okla tu Lily. Masak memasak bkn sunnah aidiladha pun kan.

Lama dah tak tengok Qis posing. :)

Harith Iskandar said...

selamat hari raya juga

maszmadi muhamad said...

hurm walau raya bertiga, janji dapat luangkan masa ngan family kan...
besar dah qis, tetap pandai posing..

Aisya A. said...

sy pulak raya atas katil dek kerana demam. haha! tapi esoknya melantak kat seoul garden jugak. hikhik

kak lily, qis tak takut ke tengok cerita hantu kt cinema? hehe

Lily Mama Zara|Zareef|Zayed said...

alalala..cantiknya qis..makin ayu dgn rmbut pjg die tuh..hihi..nway, nmpak sgt fevret hubby lily ye seol garden ni..bukan main sengih gi makan kat sana..^_^

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Aisya : Tak takut pun dia..hehe..citer tak seberapa seramkan..cuma terkejut jer lebih... :D

LYAfrina said...

somelll sgt qis buat rambut camni..dh pnjng benor rambut qis..lya pon dh bwk asya tgk annabelle