Tuesday, September 30, 2014

Bersua Kembali.. ^_^

Assalamualaikum...

Hai korang....ada yang masih ingat lagike kat blog Qis ni?..hehe...lama nau menyepinye... hai lah mood..asyiklah  kelaut jer ni... sian blog Qis ni asyiklah terabai jer.. :D ..Ada nampak tak perubahan kat blog ni?? ngeeee... Cantikan..semua ni hasil kerja tangan cik shida...suka dengan hasil kerja Shida ni..kemas..cantik & menarik..korang kalau nak edit template blog boleh lah roger2 cik Shida ni ye...

 Hope dengan berwajah baru tuan blog pun semakin bersemangatlah untuk mengupdate...kihkih... :D .  Banyak citer yang dikongsikan..citer raya , citer balik kampung Sabah & sarawak pun pun tak update lagi... lama tak mencoret disini..jari jemari pun rasa kekok nak menaip..hehe..boleh gitu... tak tahu nak mulakan citer dari mana ni.. 

Oklah...mulakan citer raya dulu..dah nak raya haji baru nak citer tentang raya puasa..haha... gambar raya tak banyak tahun ni..takde mood nak bergambar sebab tengahari raya pertama tu hubby baru sampai dari JB..Raya tahun ni..memang takde amik gambar guna DSLR sebab malas..haha...

 Gambar sedondon pagi raya dengan en.suami memang takde..sebab pagi raya tu husband baru fly dari JB ke Tawau..lily jer & Qis yang sedondon..hubby malas nak tukar baju sebab tengahari tu baru sampai..

Pagi raya..bergambar dengan adik beradik & anak buah..

bersama mak & ayah... sian ayah kita... raya tahun ni tak sama dengan raya sebelumnye...
ayah tak berapa sihat...Jalan pun dah tak kuat..nak kena pimpim..mata pun dah tak berapa jelas.. moga ayah cepat sembuh seperti sebelumnya..we love u!

Raya ke-3..bersama mak , kakak & adik..time ni beraya kat rumah kakak..

ni je lah gambar raya yang ada... ok lah dari takde..sekurang-kurangnye ada jugalah untuk diabadikan diblog ni..:D

sebelum balik ke JB..sempat makan kat restoran Tea time..recomended by my sister..katanye makanan kat restoran ni sedap-sedap belaka...Lily pun tak ingat dah apa nama-nama makanan yang ktorng order ni...lama dah kan baru nk update..hehe...tapi makanan dia memang sedap sangat...terutamanye nasi goreng tu...


~Sekian..Wassalam..~

14 comments :

aziezah iezah said...

Akhirnye update jugak ye.. :)

Iryns Ahmad said...

alahai semua cer comel you..adik badik semua gurl ea?syoknya untung qis... :)

Ena said...

assalamualaikum Liliy..

*____*

Cik Tetra said...

rindunyaaa kat blog akak! :)

eima said...

mmg comey2 belaka .....

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Aziezah Ieza : :D

Iryns Ahamd : Thanx.. adik beradik 3 lelaki 7gurl.. :D

Ena : Waalaikumsalam eina.. :)

Shida Radzuan said...

update pun hehee :) sama2 kak :)

Cik Lieza said...

selamat kembali berblog kak! :)

mamaarifakeem said...

Hai lily..... cun sgt wjh baru blog nih...sejukkk... ^_^

Penuh warnawarni gambar raya... meriah!

farhana mohamad said...

hampir 2 bln senyap.hehe
comel je semua.muka copy paste

NzA said...

lamanya lily menyepi...rindu nk baca n3 lily.

Cik Yaya said...

as'salam cik lily..
ehh pic raya pose? huhu
nti nk rye aji ni update lgi pic ye..^,^
rindu kat cik lily.. ;p
anyway mmg cntik blog skrng..owh guna khdmt cik shida ye...yaya pon nak edit blog juga..nk cri org ni..heeee

Ania said...

Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi. Blognya nice.
Jika Anda mau mempromosikan blognya lagi dan share files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
Coba servis kami tanpa registrasi:)

aTieYusof Family said...

Salam Wan & Qis..lama betul menghilang..hehe.. cantik bah wajah baru ni.. moga rajin update sdh lepas ni..Alhamdulillah dpt juga menyambut raya di kampung.. best jak tgk..:)