Wednesday, July 2, 2014

Random Photo.

Assalamualaikum...


Belek-belek gambar kat phone..nampak banyak gambar yang tak masuk blog lagi untuk kenangan..hehe..maklumlah blog ni lama menyepikan...banyak amik gambar tapi malas nak update blog kata hubby..haha..:D

ni citer masa mothers day tempohari... amik gambar kat booth-booth yang disediakan kat plaza Angsana sempena hari ibu..amik gambar ni percuma jer..tu yang amik gambar banyak-banyak..hehe

ni pun sama jugak lokasi kat plaza Angsana kat photobooth lain plak...tapi masa ni ktorang pergi keesokan harinye..gambar yang kat atas tu..gambar malam sebelum ni.. :)

 asal keluar pergi city square atau Aeon bukit indah..mesti si anak dara ajak singgah kat tempat peberet dia ni Popular Book store..masuk dengan tangan kosong..keluar mesti tangan berisi..huhuhu.. :D

melawat anak sepupu hubby...baby boy..sekarang dah sebulan lebih..hmmmm..
rindu sangat2 bau baby..sedap jer bau baby ni...bau syurga.. ^^


pak & anak 'menyumbang'kan suara..hehe..dapat 2 keping voucher my box dari skuad perodua Era...
sempat guna sekeping jer...yang sekeping tu tak sempat guna dah expired..
takde masa nak pergi 'menyumbang'kan suara.. :D





11 comments :

Naemah Umi said...

mmg kena masuk gak dlm blog ni sbb kenangan kan...lama ke basi ke tak yah risau janji masuk ekekekeke

Aju Mohit said...

seronok tgk gmbr lily sekeluarga, nak plak gmbr pegang baby tu ;)

Cik Lieza said...

Sweet family.!

Ema Johari said...

teringin nak bau baby sendiri ni.

NzA said...

sweet je gambar2 tu.....

NzA said...

sweet semua gambar2 tu....

mmg rindu bau baby yg sgt2 indah

Cik Yaya said...

As'salam cik lily..
wahh syiok bergambo dier..sempt jugak pergi menyumbangkan suara ye.. ^,^

salam ramadhan juga cik lily..

mamaarifakeem said...

Sweet,.. cantik la booth tuk bergambar tu, kreatif... boleh la tumpang posing ye :-)

LYAfrina said...

saalah n lya..bk snap pic tp x byk diaadika kat blog,.kkangan ma n moodtu la x menentu.

cntiklah photoooth dia.mau x bgmbar sakan

~MommyAqilMedina~ said...

Cantik sangat gambar-gambar kat booth tu..suka tengok..sempat lagi berkaraoke ye..Mesti sakan nyanyi lagu tu..hehee

Shida Radzuan said...

kak rindu bau baby la tuh hehee :)
dah makin besar qis :) suka tgk dia senyumm :)