Monday, July 21, 2014

Cerita Itu Ini || Salam Aidilfitri..

Assalamualaikum...


Cepatnye masa berlalu..pejam celik- pejam celik dah 23 Ramadahan dah hari ni.. Entri yang ketiga di bulan ramadhan..alahai mood semakin jauh melayang nak update blog ni...huhu.. Bila ada sedikit mood ni update lah jugak blog yang semakin menyepi ni... Update terus beberapa cerita dalan satu entri.. ^__^


Persiapan Raya.

Persiapan raya dah complete 100%.. tinggal nak raya jer ni..hehe... sebelum puasa tu lagi dah shopping sikit-sikit keperluan Qis dan sekarang dah lengkap semuanye..keperluan mak paknye pun dah settle..Alhamdulillah..

Shopping tudung Aidijuma..minggu lepas Aidijuma ada buat Sales..sempatlah grab beberapa helai sebagai buah tangan untuk adik beradik..


Iftar

16 Ramadhan.. iftar kat Seoul Garden..kalau dah seoul garden ni tentunye lah pilihan en.suami..takkan bosan & berbaloi dengan harga katanye..hehe..so kita layankan jer lah kehendak dia.. :)


Birthday Treat

Semalam B'day lily...Happy belated b'day to me..hehe..wish untuk diri sendiri...ngeeee.. :D ..B'day treat from hubby..makan-makan kat Secret Recipe sekali iftar lah ni.. awal-awal lily dah cakap nak makan kat secret recipe..kalau tak kat seoul garden lagi lah dia ajak makan..hehe...btw Thanx mr.hubby for b'day treat last nite & thanx for the b'day gift too..really Like it.. ^__^


Kad Raya..

Kad raya pertama yang diterima dari rakan blogger Shida.. Thanx Shida untuk kad raya ni..walaupun akak dah lama tak BW..tapi shida masih ingat lagi kat akak...really appreciate it..


Balik Kampung

<>
Hari ni Lily & Qis balik kampung @Tawau,Sabah...balik berdua jer dengan Qis..hubby plak pagi raya baru dapat balik..ni kes susah sangat nak dapat cuti since transfer kat S'pore ni...hubby dapat cuti pun 3 hari jer + offday dia 2 hari..so dapatlah cuti 5 hari..kali ni balik raya tak lama..raya ke 5 dah balik JB dah..huhu..takpe lah yang penting dapat jugak balik beraya dengan keluarga walaupun cuti tak lama...


Akhir sekali..Di kesempatan ini Lily sekeluarga ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri buat kawan-kawan blogger semua...mohon maaf andai ada terkasar bahasa..tersilap kata sepanjang perkenalan kita dia alam maya ini....Buat kawan-kawan yang akan balik ke kampung halaman..drive safely..semoga selamat sampai ke destinasi masing-masing..


Selamat Hari Raya Aidilfitri..
Mohon Maaf Zahir & Batin..






17 comments :

eima said...

selamat hari raya lili sekeluarga ....

NzA said...

Hepi besday lily....
dan selamat balik kg...seronoknya dpt blk awal.

~MommyAqilMedina~ said...

Selamat Hari Raya Lily..raya di perantauan kali ni eh..semoga semuanya berjalan Lnacar..dan Selamat hari Lahir Lily..Semoga dimurahkan rezeki dan dipanjangkan umur..Amin!handbag tu cantik!aida suka tengok design dia..classy!

Cik Itah@RRP said...

salam. uhuk persiapan raya sy masih 0% :((

Ema Johari said...

Happy belated birthday lily... dan selamat menyambut hari raya..mohon kemaafan jika ada kesalahan sepanjang berkenalan di alam maya ini.

Ena said...

hehe..
Mcm kita jugak, tiap kali besday ke SR lah jwbnya.. senang!

Salam Aidilfitri yang bakal disambut minggu depan buat lily dan keluarga juga ye.. Maaf zahir dan Batin

Aju Mohit said...

wah bestnya dpt hadiah besday ;), tahniah lily, semoga pjg umur b murah rezeki ;)

Cik Lieza said...

Happy b'day kak lily..may Allah bless u...bestnye adiah... :)

Selamat hari raya juga buat akak sekeluarga...

Shida Radzuan said...

sama2 kak :)

naseblah sempat smpai sebelum akak balik kg hehee :)
selamat hari raya utk akak dan keluarga :)

::NureeN:: said...

hepi belated besday lily...
wahhh dh blk k utk beraya.. bestnya....
slmat hari raya.... maaf zahir n batin :)

aTieYusof Family said...

Salam Lebaran Wan..
klu ada masa, boleh juga jumpa di Tawau..tapi tu lah msg2 sibuk kan? hehe..
wah! byk borong AJ tudung tu..best nya..:)

Cik Yaya said...

slmt hari raya juga cik lily..harap dimaafkan sgla slah silap lau ade mse komen kat entri2 ye...

maszmadi muhamad said...

selamat hari raya lily n keluarga.....

LYAfrina said...

salam aidilfitri
maaf zahir n batin dari lya ;-)

waa..banyak borong tudung

LYAfrina said...

salam aidilfitri
maaf zahir n batin dari lya ;-)

waa..banyak borong tudung

Aisya A. said...

dah lama tak jenguk kak lily dan qis. hehe.
Selamat hari raya juga kak lily. :D

Ema Johari said...

Selamat hari raya untuk Lily sekeluarga..