Wednesday, July 9, 2014

Cek Nuffnang & Churp-Churp.. TQ !

Assalamualaikum..


Alhamdulillah...walaupun sekarang ni blog dah semakin menyepi tapi syukur masih ada hasil dari berblog...
ni adalah cek yang ke-9 dari nuffnang..boleh lah untuk 'top up' raya kan..hehe.. :D ..
 2 cek sekali datang..cek kat bawah tu adalah hasil dari shared iklan churp-churp..

Cek dari Churp-churp..Dah lama join churp-churp ni..tapi dulu tak aktif mana...ni adalah cek
yang ke-3 dari churp-churp..jumlah yang terkumpul selama 7 bulan..last cashout tempohari adalah
 bulan oktober....jom kawan-kawan join churp-churp..nak sign up klik kat sini.. Thanx ya buat uols yang sudi klik2 iklan kita & sudi singgah blog Qis ni..sayang koranggg.. ^_^


17 comments :

Putri said...

Murahnyer rezeki...saya pun tengah gigih menabung churp2

Cik Lieza said...

rezeki raya..tahniah kak.

Ema Johari said...

wah, boleh shopping raya dah ni..

aTieYusof Family said...

Wahhh! tahniah Wan.. rezeki tu.. dapatlah digunakan utk raya..hehe.. :)

mizz miaizzati said...

murah rezeki ramadhan ye kak...

Naemah Umi said...

Alhamdulillah syukur...rezeki bulan Ramadhan ni :))

Miss IemA said...

Alhamdulillah rezeki.. :)

mamaarifakeem said...

Boleh buat sopink.. tahniah lily... :-)
Eina dh cash out juge, belum dpt ceknya..huu

NzA said...

rezeki2x....syabas lily..bolehlah topup tu.

LYAfrina said...

alhamdulillh..ezeki lily..churp2tusmp skarang lyx fahm2 lagi..pernah reg dulu..

Aju Mohit said...

tahniah lily, murah rezeki lily ;)

Lily@MamaZaraZareef said...

wahh..rezeki tuh smpai dua cek..=)

~MommyAqilMedina~ said...

Wahh..murah rezeki Lily..amount pon nampak banyak..Seronot ..aida baru 2 kali cash out..hehe..tak sempat nak kejar Lily dah..kikik..

Shida Radzuan said...

rezeki raya kak tahniah :)

Cik Yaya said...

Alhamdulillah =)

Aisya A. said...

alhamdulillah. hehe. sy dah lama juga ni tak buka churp2. hehe.

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

waa..best ni...