Pages

Monday, June 2, 2014

Haiiiii... ^_^

Assalamualaikum...


Lamanye tak update blog Qis ni...huhu..lamanye tak jenguk blog korang...maaf ye...melampau-lampau dah penyakit 'M' ni.. :D .. Last entri bertarikh 3April 2014 .. entri tentang ayah Lily... Thanx korang atas Kata2 & doa korang... really appreaciated it..Alhamdulillah..Ayah Lily dah selamat kembali ke Tanah air pada 13April 2014.

 sebak bila tengok gambar ni..ayah balik berseorangan dari tanah suci sebab mak dah balik awal... terpaksa menggunakan kerusi roda since keluar dari hospital Al-Dar sebab tak boleh berjalan...Walaupun banyak dugaan...selama 12 hari berada di hospital Al-Dar Madinah...dengan izinNya..dapat jugak ayah mengerjakan ibadah umrah dengan sempurna... syukur padamu Ya Allah...sekarang ayah semakin sihat dan dah boleh berjalan...Alhamdulillah.


Qis & atok kat Putrajaya..sempat melawat ayah kat KL sebelum ayah meneruskan penerbangan balik ke Tawau... Penerbangan dari Jeddah ke KL...stay kat KL selama 3 hari sebelum balik ke Tawau...

Jumaat lepas cashout nuff untuk kali yg ke 9...harap2 sempat sampai sebelum raya..hehe...Alhamdulillah.. masih ada CPUV sudi melekat kat blog ni walaupun blog lama menyepi...thanx ya buat korang yang sudi menjengah ke sini walau blog lama tak update...sayang korang.. ^__^

 Bulan lepas sempat jalan-jalan kat kota Singa.. memang tak plan..tetiba jer hubby ajak ke sana...ktorng p sana pun lepas Qis balik dari sekolah...masa pun terhad..dapat jalan-jalan kat merlion jer..

lama tak tak tepek gambar budak ni kat blog..hehe..sekarang ni aktif kat FB je..
instagram pun dah lama tak jenguk.. :D







9 comments :

aTieYusof Family said...

Salam Wan..
Alhamdulillah, atok Qis sudah sihat.. syukur..memang risau kan, tambahan plak berjauhan..
wah! seronok nya jalan2 di Singapura..:)

idzwa kamaruddin said...

alhamdulillah..

::NureeN:: said...

Alhamdulillah.....
moga ayah lily semakin sihat hendaknya...
untungkan berjiran ngan s'pore.. nak terjah pon dekat...
kami belum kesampaian

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Alhamdulillah dah sihat ayah MQ ye..
Wah sempat lagi ronda-ronda kota singa tu ye.. akak belum lagi sampai kesana.. :)

Cik Lieza said...

Alhamdulillah..moga atok qis sentiasa diberikan kesihatan yg baik..bestlah jalan2 s'pore.. :)

LYAfrina said...

alhamdulillah, ayah lily selamat mgerjakan umrah walaupon diuji...

syukur walaupon x aktif, masih ada rezeki qis.. lya pon ada cahsout akhir bln 4 baru2 ni..tp x smpai2 lagi.. tp xtau la kot dh smpai ofis, sbb add ofis.. lya lak lama cuti..

lily duk dekat dkt singapore..untunglah..leh balik hari.. nanti lily share la kos nak ke sana mcmana..

Aju Mohit said...

alhamdulillah lily, seronok baca perkembangan lily and qis di fb, byk jenjalan ye best ;)

NzA said...

syukur alhamdulillah ....moga ayahnda lily bertambah sihat.

Shida Radzuan said...

amboi makin besr qis cntik pndai bgaya dah :)