Wednesday, March 12, 2014

WW -Belajar Jawi.

Assalamualaikumm


 si anak yang gigih belajar & berlatih menulis tulisan jawi.. kat tadika dia takde belajar ni ..
so maknye lah kat rumah kena gigih ajar dia..Alhamdulillah..Alif hingga Ya Qis dah kenal cuma nak menulis tulisan jawi tu susah katanye..huhu

Hasilnye...boleh bagi 5 bintang..hehe...takpe sayang.. slow-slow & keep practice...
Inshaa Allah practice makes perfect..^___^






14 comments :

Ann Ishak said...

bagusnya anak :)

Muhammad Taufiq said...

Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

Mama LEaN said...

Rajinnye Qis...cantik tulisan jawi dia.

Cik Lieza said...

Good job Qis..teruskan usaha. :)

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

kusyuk sungguh qis menulis tulisannyer pun cantik nih...bagus tau anak auntie sorang nih

Cik Yaya said...

salam cik lily..

gud girl..jawi tu kena pndai..
hehe cntik je tulisan dier.. ^_^

aTieYusof Family said...

InsyaAllah lama2 nti OK lah tu Wan..suka tgk tulisan2 Qis ni..bijak dia..:)

Ema Johari said...

cantik tulisan jawi qis

Aju Mohit said...

bagusnya qis masuk sekolah nanti dah pandai jawi kan

Lily@MamaZaraZareef said...

Alhamdulillah, gud job qis..zara kenal huruf je tp mamanya lom sempt ajar tulis jawi ni..huhuhuhu

mamaarifakeem said...

Qis tekun dan rajin belajar, hasilnya kemas! Good girl :-)

~MommyAqilMedina~ said...

Wahh..cantik dah tu tulisan Qies..pandai nya Qies..Aqil pon tak start lagi belajar jawi..memang kena belajar sendiri jugak sebab kat school takde..huhuh

LYAfrina said...

alhamdulillah..bgus sgt qis..

lily.. nanti lya PM lily kt FB ye.. nak mintak tips sikit..

Shida Radzuan said...

pandai qis :)