Wednesday, March 5, 2014

Menang Samsung Galaxy Tab 3 from Dumex Dugro Contest

Assalamualaikum...



Alhamdulillah.. Menang Galaxy Tab 3 dari dumex Dugro contest.. Memang tak sangka tau boleh menang galaxy Tab ni..join pun sekadar suka-suka tapi bila terpilih sebagai salah seorang pemenang tu memang sangat-sangat happylah kan.. Lily hantar satu penyertaan jer untuk minggu ke 12... kena buat slogan kreatif...slogan tu lily buat on the spot jer terus antar...tu yang tak sangka tu...Masa diorang umumkan keputusan tu lily tak perasaan sebenarnye..tapi ada kawan PM kat fb bgtau lily menang sebagai pemenang mingguan kedua..apa lagi..terperanjatlah tengok mesej tu..terus laju-laju buka link pemenang tu...hehe.. :)

ni antara gambar-gambar yang lily pilih untuk contest ni berserta slogan kreatif.. :D ..





12 comments :

mamaarifakeem said...

waaah terbaik! Tahniah lily... :-)
Tumpang happy!

mrs Fiza said...

tahniah kak!!

aTieYusof Family said...

wow! Alhamdulillah...rezeki ni Wan.. mmg cantik bah gambar2 Qis...cute jak! :)

Lily@MamaZaraZareef said...

wahhhhhhh..bestnye!!!!!kira rezeki besar gak tu dpt tab kan..congrats lily!!!..=D

Siti Nooryanawati Mohamed said...

Tahniah (^^,) Rezeki anak la tu...
Hehehe...kena share la tab tu dgn anak~

aziezah iezah said...

wah bestnye..tahniah!

Miss IemA said...

wow..galaxy tab tu..tahniah kak..

~MommyAqilMedina~ said...

Wahh.. rezeki..ALhamdulillah..tahniah Lily..bestnya seallu menang contest..kena rajin n creative kan baru menang..hehee

aisya said...

wah.. tahniah kak lily!

Ena said...

Tahniah lily..

Clap clap utk lily..

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

Tahniah lily...ni yang teringin nak join kontes nih...rezeki qis ni...

Cik Yaya said...

Alhamdulillah..
wahh mmg rezki besau ni..bukan senang nak dpt tu...jeles kiter tau..hukhuk