Tuesday, March 11, 2014

Makan-Makan @El Migos City Square.

Assalamualaikum...


1st time makan kat El-migos City Square...sebelum ni daddy pernah makan kat sini dengan kawan dia..
Sedap katanye makanan kat sini tu yang ngajak makan kat sini lagi tu...

Ibu & Anak.. Seperti biasalah..snap2 dulu sebelum makanan sampai.. :D

Semakin chubby ni.. :D

makanan dah sampai... Cowboy Chicken Chop untuk daddy..sedap katanye..
daddy ni apa-apa pun sedap jer..hehe.. :)

Japanese Pizza untuk lily...yummy!


si anak plak order ni jer Crispy Fries.. tak abis makan pun ni..

Orange Juice untuk daddy & Oreo Milkshake untuk lily..
sedap giler oreo Milkshake ni tau..
Daddy yang semakin berselera makan lately ni.. berat badan pun dah naik... :)

Alhamdulillah kenyang.. fries jer yang tak abis.. si anak dara kalau dah belikan dia buku
memang excited..beli hari ni buku hari ni jugak dia nak siapkan abis satu buku tu..

 Gendang Gendut Tali kecapi.. Kenyang perut senang hati.. Alhamdulillah.. ^^



 El Migos Mexican Pizzadillas
J4-20, Level 4,  
Johor Bahru City Square


Keep Praying for #MH370






12 comments :

ecah khalili said...

alahaii..comelnye masa angkat peace tu.. =)

aziezah iezah said...

sedap2 menu tu..comelnye qis.

Ema Johari said...

berselera sungguh...kicin tu tandanya memang sedaplah

aTieYusof Family said...

wahh! bestnya makan2...
nampak mcm ala2 Western kan Wan..suka tgk Qis, sukanya dia dgn buku..:)

Cik Lieza said...

sedapnye..Rajinnye qis..makan pun tak abis tu.. :)

Ujie said...

Japanese pizza..pelik jugak rupa dia tu ya.

chubby tak pe lily..asal jaga kesihatan. :)

Lily@MamaZaraZareef said...

wahhh..nmpak meriah hidangan2 tuh...penuh2 pinggannye..hihihhi..nway, rajin sungguh qis nih..kat kedai makan pon dh bukak buku yek..kalau zara kena paksa kot baru nk bukak buku kat rumah.hukhukhuk

~MommyAqilMedina~ said...

Japanese Piza tu memang nampak lain dan unik..sedap ye Lily..kat KL ni tak pernah jumpa pulak..haih..hehee..rajinnya Qies baca buku..makanan pon tak habiss..hehee

Aju Mohit said...

alhamdulillah kenyangnya, nmpk sedap semua makanan tu lily, senyum je qis

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

bila tengok makanan pepagi ni lapo jek perut nitau...
japanes pizza tu nampak sedap sangat...telan ailio..
lily nampak makin kurus la apa yang cubbynyer nih...

Cik Yaya said...

fuhh japanese piza..oreo milkshke tu menarik mate yaya..eh silap..menarik pewot yaya smpi bbunyi dbuatnye..hehe ;p

Shida Radzuan said...

sweet family kak :)
makin besar makin cantik qis..ikut muka akak dah hehee :) dua2 cantik :)