Wednesday, March 19, 2014

Aktiviti Hujung Minggu | Jalan-jalan Cari Makan -Mee suah.

Assalamualaikum...


Mula dah penyakit 'M' menyerang..sebelum lebih teruk meh ler kita update..huhu...aktiviti hujung minggu lepas..jalan-jalan cuci mata..jalan-jalan carik makan.. begitu je lah aktivitinye bila hujung minggu.. :D ..Tajuk entri pun lebih kurang sama jer kan..hiks.. :D

 selfie ibu&anak...biasalah ni asal masuk jer keta mesti nak selfie..bajet gwiyomi lah tu..hoho.. :D

Tempat lepaking sekeluarga hujung minggu -City Square.. :D .. Kertas hitam yang disediakan oleh pihak city square untuk para pengunjung menuliskan kata-kata harapan untuk MH370...Keep praying..moga ada keajaiban yang berlaku.

selesai membeli barang Qis...singgah makan kat restoran Mee suah ni... hubby nak pekena mee suah fav dia..gambar ni Qis amik..siap suruh maknye peace lagi tu...hehe... :D

snap-snap dulu sebelum makanan sampai..si anak seperti biasalah dah belikan buku mana nak ingat makan dah..time tu jugaklah dia nak buat kerja-kerja dalam buku tu...

 Fish ball Noodle Soup (Mee suah) untuk daddy..makan kat sini mesti ni jer yang dia order...sedap dimakan panas-panas..

ni plak untuk lily Meehoon Curry Laksa...Sedap..kongsi dengan si anak...Si anak makan sikit jer.. tanya dia nak makan apa katanye kenyang.. ye lah dah ada buku automatik perut kenyang.. :D

Menu tambahan untuk hubby Crispy prawn..




Family Time is The Best Time! ^_^



10 comments :

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

waa dapat makan gini memang la nikmat sangatkan...terlior ngan mee suwah hubby lily tuh sedapnyer...

*sweet gambo lily ngan hubby tau..
lily nampak makin slim la skang

~MommyAqilMedina~ said...

Agree..family time is always the best!Comelnya Lily n Qies tu..muka cheeky smile by her adorable betul..hehee

Cik Lieza said...

nampak sedap menu2 tu..cute & comel ibu & anak... :)

Ujie said...

Apsal saya tak penah jumpa menu mee suah kat memana?

Aju Mohit said...

mee suah? wah tak pernah makan lagi ni lily, nmpk simple sesuai utk diet ;)

Aisya A. said...

tak pernah makan lagi mee suah.. hehe

Shida Radzuan said...

pandai qis amik gmbar xblur hehee :)

Cik Yaya said...

salam...

cam lapa plak bile tgok makanan tu..huhu ;p

Lily@MamaZaraZareef said...

Tak pernah tau try makan mee suah..sedap eh..lenkali jumpe nk trylah..hehe..nway, sentiasa suke tgk gmbar lilu n qis..dua2 ibu n anak sweet sgt..^_^

LYAfrina said...

sedapnyer makan2,.

lily..lya perasan nmpak kurus sket..