Wednesday, February 5, 2014

WW:: Birthday Card From Lizz - My princess^^

Assalamualaikum...


 
My princess ^^

Bulan lepaskan lily ada join B'day card GA oleh lizz...dan Lizz telah pilih Qis sebagai salah seorang untuk menerima B'day card yang sangat cantik ni...Ini lah dia B'day card yang sangat kreatif dari Lizz...Thanx ya Lizz untuk Birthday card yang super awesome ni..Cantik..Suka sangat2..Qis pun kemain seronok tengok gambar dia ni.macam princess katanye..^^




14 comments :

aTieYusof Family said...

Cantikkknya.... mmg Qis mcm princess...hehe:)

::NureeN:: said...

mmg cantik.. ala2 mcm apa ya nama princess yg budak2 suka tgk tue.. lupa plak :P

Miss IemA said...

wow..cute nye...memang macam princess.

Lily@MamaZaraZareef said...

alahaiiii..sweetnye kad ni..suke sgt gmbar qis tuh..mmg cantekkkk cam princess..^_^

::NureeN:: said...

haaaa... ingat dah
alice in wonderland :)

Ena said...

cantiknya..

a'a la.. dah mcm princes dah qis..

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

senyum saya nengok gambo qis nih...
qis memang sedia comey mudah jer nak buat gambo dia ni...

Cho Zila said...

memang ccam Princess... best gak dapat kad comel gitukan...

Ema Johari said...

memang princess qis ni

Aju Mohit said...

wahh mrmang dah macam princess dah anak mama ni ;)

Cik Yaya said...

alolo comei nye qis....hehe
pndai dier edit.. ^,^

~MommyAqilMedina~ said...

Wahh macam Princess dan ada rupa snow white jugak..Tahniah Lily n Qis..memang cantik hasil kerja nya..

munna said...

Comelnya.... Happy belated birthday buat qis

LYAfrina said...

mmg cute sgt2