Tuesday, February 25, 2014

Jamuan Perpisahan Mr.Hubby

Assalamualaikum...


Ahad lepas teammate hubby buat makan-makan untuk hubby sempena perpindahan mr.hubby dari Citibank Johor ke CitiBank S'pore...lily tak join sebab jamuan tu diorng buat kat office hubby..rasa segan plak nak join..Qis je lah yang ikut Daddy dia...

 Teammate hubby..selalu gak lah kalau diorng buat makan-makan kat luar lily join..cuma kali ni je lah lily tak join sebab buat kat office..dah kenal jugaklah dengan kawan-kawan hubby ni..ramai sebenarnye kawan sekerja hubby bahagian citiphone ni...tapi yang meraihkan ni adalah teammate mr.hubby...


si kenit ada menyelit kat situ..hehe..


Supervisor hubby..pemberian hadiah dari teammate sebagai tanda kenangan buat mr.hubby..TQ!

 peace..bersama kakak senior mr.hubby.

hadiah dari teammate mr.hubby.. kemeja long sleeve & kata-kata ucapan..
yang patung doraemon tu plak hadiah kfc diorang bagi kat Qis..
ni plak mr.hubby bersama anak-anak buah dia (junior)..selama sebulan hubby jadi mentor diorang sebelum berpindah ke S'pore.

makan-makan meraihkan perpindahan mr.hubby kat Pizza hut kotaRaya oleh anak -anak buah mr.hubby.


Congrats Daddy..keep it up...& All the best di tempat baru!




17 comments :

Mama LEaN said...

congrats buat Daddy Qis.

aisya said...

Tahniah buat suami kak lily..

mesti ramai peminat Qis ni kan. hehe

::NureeN:: said...

tahniah...
bila dh pindah g s'pore, hubby lily berulang ker stay sana?

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Thanx All..

Nureen : hubby ulang alik jer..awal pagi dah keluar balik dah malam..^^

NzA said...

wah Qis jd bodyguard daddy ye...
So skrg ni hubby lily trpaksa ulang alik ke spure ke camne tu...???
Akak pn trkdg rasa xselesa bila ikut suami p dinner sbb rasa mcm xgitu ngam dgn diaorg...mungkin brlainan aliran kot.....

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Kak Nza : ya kak..ulang alik jer..nk stay sana pun macam leceh..skrng ni kena korbankan sikit masa..

Cho Zila said...

tahniah.. tahniah.. oo keje kat singapura tentulah gajinyer in SGD kan.. bestnyer...
tapi sibukler sikitkan...

LuN@_aiDi said...

Mesti rasa syg je nak kena tinggal tempat keje lama kan?
huhu

baideway gudluck utk hbby lily^^

Cik Yaya said...

meriah juga majels ppsahan tu ye..huhu
thniah juga buat husband cik lily..
smoga mkin dmurahkn rezki & dpmudahkn sgla nya ^_^

Cik Tetra said...

wah. tahniah mr hubby kak lily. semoga terus sukses. Wah lepas ni kak lily selalu ke singapore la ye. hihi.

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Thanx all ..^^

Kak cho Zila :ya kak..tapi sibuk skit & kena korbankan masa..awal pagi dah keluar rumah..

aTieYusof Family said...

Tahniah buat hubby Wan..InsyaAllah ianya akan membawa lebih kebaikan..
Tak jauh sgt, Singapore & Johor kan Wan? :)

Ema Johari said...

tahniah utk suami Lily..berulang alik lah suami Lily Malaysia Singapore nanti

Aju Mohit said...

tahniah buat suami lily, senyum je baca entri ni, qis comell

Lily@MamaZaraZareef said...

Wah..keja singapore rezeki bertmbah masyuklah kn..hihihi..alhamdulillah..berulanglah yer everyday jb singapore..:)

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

Waa dah pindah ke singapore ..tahniah untuk daddy qis...

~MommyAqilMedina~ said...

Congrats daddy Qis..semoga success di tempat baru dan rezeki akan melimpah ruah lepas ni..Amin!