Monday, February 24, 2014

Festival Layang-Layang Antarabangsa 2014.

Assalamualaikum...

Sabtu lepas berkesempatan ke festival Layang-layang Antarabangsa 2014 kat pasir Gudang...ktorang datang petang..terpaksa menapak jauh..parking semua penuh... Festival ni bermula selasa lepas dan berakhir semalam...

Jom layanzzzz...
 masa ktorang lalu nak ke tapak festival tu..ternampak pokok ni..tertarik dengan decoration ni..cantik..menarik & tertarik..hohoho..Kreatif.. geram jer nengoknye...rasa nak petik2 jer tau..haha..
 pelbagai jenis layang-layang yang ada tapi masa ktorang sampai banyak dah layang-layang yg dah diturunkan..


Layang-layang Sotong..

Layang-layang Durian..

Selesai jer festival tu dalam pukul 6 ptg para pengunjung tak lepaskan peluang untuk bermain Layang-layang..memang ramailah..tengok je lah tu penuh padang..ktorang tak main...hanya tengok-tengok jer..amik-amik gambar...rasa seronok bila kumpul ramai-ramai macam ni...meriah

 
Tam Spider..Masa ni diorng tengah buat sound check sebab malam tu ada konsert..antara artis-artis yang ada antaranye Tam spider , Haris ariwatan dan ramai lagi..tapi tak ingat nama...



si anak dara yang happy...berlari-lari jer keja nye...

my princess & my Hero.. ^^

keluarga kecil ku..ntah bila nak besar... :D 

comei-comei jer nih.. ^^

nyum2..tengok budak-budak lain makan aiskrim dia pun nak jugak..tapi tak abis makan pun ni...


-Nothing can be more relaxing than spending time with family - Unknown Quotes



12 comments :

Cik Lieza said...

Bestnye..meriah..suka tengok hiasan pokok tu..kreatif sungguh.

aTieYusof Family said...

wahh! bestnya karnival Layang-layang ni Wan.. suka Qis kan?.. Pa'e tu balik2 minta buatkan layang2 sama babahnya...hehe

munna said...

bestnya tgk banyak layang2 yg pelbagai shape dan colourful.....

::NureeN:: said...

lama x singgah cni...
sedapnya icecream qis...
1st pic tue.. perghh bestnya klau semua tu nureen punya hahaa

Cik Yaya said...

salam cik lily..
wahh beshnye...layang2 menarik..
pokok buah tu pon menarik..hehe
lau yaya, buh kat umah mmg besh ni..hari2 mkn buh.. ^o^

sedap plak tgok qis makan askem tu..;p

NzA said...

Akak kt jb time tu tapi xsmpt nk singah.

Miss IemA said...

syoknye.Meriah..happynye qis..

Aju Mohit said...

{\rtf1\ansi\ansicpg1252
{\fonttbl\f0\fnil\fcharset0 ArialMT;}
{\colortbl;\red255\green255\blue255;\red34\green34\blue34;\red255\green255\blue255;}
\deftab720
\pard\pardeftab720\partightenfactor0

\f0\fs26 \cf2 \cb3 \expnd0\expndtw0\kerning0
\outl0\strokewidth0 \strokec2 bestnya, aju tingin nak g festival cenggini, ameen aju doakan moga lily dikurniakan cahayamata lagi ;)}

Cik Tetra said...

wah pesta layang2. kita nak pergi tapi tak dapat pulak. sebab kerja. sobsob. hahaha.

Ema Johari said...

pelbagai jenis layang-layang yang ada...kat pokok tu buah betul ke plastik?

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Ema : buah betul tu..tu yg geram nengok tu.. :)

~MommyAqilMedina~ said...

Pokok tu memang rare..boleh taknak mabik buah kat pokok tu?hehe..teringin pulak tetiba..hehe..Layang-layang semuanya cantik2 n unik..memang puas tangkap gambar kan..