Friday, January 17, 2014

Shopping @IKEA...

Assalamualaikum....

 
Ikea Gift Card from kleenex Malaysia

Seronok sangat bila dapat bershopping free..hehe... Thanx Kleenex Malaysia for the gift..kebetulan turun KL tempohari teruslah ktorang terjah IKEA...rambang mata ok..haha...sampai tak tahu nak shopping  apa..main amik jer... :D

sampai2 jer si anak dara minta amik gambar dia kat depan pintu masuk ni..

peace yaw...bergambar dengan gift Card ni sebelum perabiskannya...hehe

Hubby tengah pilih-pilih barang sambil dibantu oleh si anak...
si mama tukang amik gambar jer..haha...

Letih katanye..santai2 dulu di sofa empuk ni... :)

sebahagian hasil tangkapan di Ikea... ada lagi 1 troli hubby bawa tak amik gambar..
kata free kan...kita borong habis.. :D

muka puas hati ibu & anak..haha... jumlah shopping hari tu RM850..lebih dari nilai gift card..
nilai dalam Gift Card tu RM800...jadi ktorang hanya perlu tambah RM50 jer untuk barang2
ni..memang sangat berbaloi2... ^^






15 comments :

Miss IemA said...

Bestnye qis..lagi2 dapat shopping free di Ikea kan.. :)

aTieYusof Family said...

Wahhh...bestnya shopping di ikea ni kan..maklum lah wan sini blm ada bah..huhu..byk juga barang tu..puas hati kn hanya tambah rm50. ..;)

LuN@_aiDi said...

wahhh bestnyer dapat gift card sampai 800 hengget!!
untunggggg sangat^^_

NzA said...

Wow lumayan tu....tapi trlebih budget jugak ye lily....

NinaAz said...

untungnyaaa. syok kalau selalu dpt giftcard tu kan :)

Aju Mohit said...

seronoknya lily!!! berbaloi kan dpt shopping kat sini, nak plak free bestnya!!!!!

Cik Yaya said...

salam =)

fuhh smua borong 850?? ni mmg btol2 berbaloi..syioknyerr shopping freeee huuu

aisya said...

Posing Qis atas sofa tu.. like a boss. hehe..

rm850? byk tu kak.. tp sebab gift card rm800. keluar rm50 je, alah sikit je tu. hehehe

Cik Eyra said...

seronoknya sis..murah betul rezeki dapat shopping kt ikea..mantopp..hahah

mama lieyna said...

Bestnye laaaah ada voucher shoping kt ikea, rasa nak ambik apa berkenan, ambik jer..best best..
Lama tak terjah ikea, weekend, ramai giler org, en hubby jns malas sket, klu jemjem ni..huu..parkingpun susah..

cahaya said...

salam kenal dari cahayacinta..

sis macam mana terjebak dapat kad tu keh keh keh..ker kita kena jadi ahli.ada masa jemputlah ke blog saya ;)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Cahaya : Dapat gift card ni sebab menang hadiah utama dalam peraduan yg di anjurkan oleh Kleenex malaysia.

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

Lil bestnyer dapang shopping free gitu...huh banyak tu boleh nyopingkan... lily gambar qis tu boleh tak emai 2...3 keping lg nanti senang saya nak pilih ..sorry k...tq dear...

~MommyAqilMedina~ said...

Seronok seronok seronok!untungnya dapat voucher tu !!mesti memborong tanpa rasa bersalah kan..Happy nyaaa..hehee

Cik Tetra said...

wahh bestnyaaaa shopping kat ikea. alhamdulillah murah rezeki akak. :)