Monday, January 20, 2014

Riadah - Sepetang Di Kota Iskandar

Assalamualaikum...


Setiap petang hujung minggu kat sini lah port lepak ktorang (kota Iskandar)..bawa Qis main beskal...kat rumah takde laman nak main..main pun dalam rumah jer..memang tak puaslah si anak dara tu main...Hujung minggu jer lah peluang dia nak main beskal puas-puas.. :)

 yeahhh..muka puas hati dapat main basikal sepuas2nye...suka lepak kat sini sebab tak ramai orang..kawasan pun luas..bebas lah Qis nak main...


Happy.. Rasa bahagia bila tengok anak gembira.. :)


 Suruh dia berenti sekejap main beskal..mama nak amik gambar.. :) nampak besar jer Qis kat sini...sungguh pantas masa berlalu..sedar tak sedar dah 5 Tahun pun si anak dara ni...mula2 buat blog ni..Qis baby lagi...sekarang dah sekolah pun.. :)

 sweet smile..hohoho.. :D

 Sweet pose Daddy & Daughter...Love you both..^^

My Small Family...nyempat lagi photoshoot..padahal Qis muka pasrah jer tu..kejap-kejap suruh dia berenti main beskal nak amik gambar...haha..sabo je lah kamu ye Qis.. :D


Nothing can be more relaxing than spending time with family..!



13 comments :

aTieYusof Family said...

so sweet.. suka tgk gambar2 Qis ni..nmpk natural.. basikal pun cantik..hehe

Miss IemA said...

comel qis..sweet jer family ni.. :)

Cik Yaya said...

salam. =)

bergambo je bnyk tu..msti qis pon da biasa dah dgn mama nye ni kan.. ^,^

Cik Lieza said...

so sweet.. :)

LuN@_aiDi said...

Spend time dgn family ler perkara paling best kan? ^^_ i love it!
aah qist dah nmpk besar plus bergaya dah..hihi

Cho Zila said...

cantik2 belaka gambarnyer.. beruntung Qis mak nyer pandai ambik gambar dia buat kenangan.. nampak cantik jer tempattu ... tenang...

mama lieyna said...

Betul...pntas msa berlalu..eina pulak, masa buat blog, arif dlm perut lg, skrg dh sekolah :-)

Happy betul qis tu... makayh pun happy nampk.. :-)

Aju Mohit said...

sesekali beriadah memang menyeronokkan, suka tgk gmbr ni semua, cantik2 ;)

JunAina said...

Kejap je kan rasanya masa berlalu...rindu anak2 masa baby.

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

seronok tengok qis kemain ceria dia..comey lak tu..boleh cop calon menantu nih....hehe gurau jer...

~MommyAqilMedina~ said...

Qis dah jadi anak dara..sweet sangat tgk dia dengan basikal purple tu..Cantik semua gambar-gambar ni..

NzA said...

Cantik je semua gmbar tu. Model pun cute.

Cik Tetra said...

kita belum pernah lagi sampai kat iskandar ni. Hahaha. padahal duduk JB. hihi. comel gila qis naik basikal! :D