Sunday, November 17, 2013

Cerita Hujung Minggu @Zoo Johor..

Assalamualaikum...

Cerita hujung minggu yang lepas2..rasanye ni kali yang ke-4 bawa si anak dara ni p Zoo Johor... Biasalah dia kalau daddy dia cuti mesti ajak keluar..ktorang pun tak tau dah nak bawa p mana..last2 decide bawa dia p Zoo Johor jer...hehe..Layanzzz..^^

 my SuperGirl..^^

 sempat lagi dia singgah membaca..


 tengok tu..mesti ada dramanya...rusa tu perhatikan jer qis nangis..hehe..

 nangis gara2 nak main buaian ni..tu pun nak nangis kan..hiks..ada2 jer.. :)






#Blog semakin terabai...penyakit 'M' semakim teruk melanda..nak buat macamana ni...huhuhu..




Wednesday, November 6, 2013

Cerita Nuffnang..

Assalamualaiukum....


Lama tak cerita tentang Nuffnang kat blog ni...last month gatal jer tangan ni nak cash out..walaupun jumlah tak banyak mana berbanding sebelum ni tapi Alhamdulillah ada jugak hasil dari berblog yang lately ni sekejap ada sekejap takde..hehe...

Dah kosong dah pun..kena kumpul balik..sikit-sikit lama2 jadi bukit..huhu...sekarang ni hanya ada 1 CPUV yang tengah running..dah hampir sebulan tapi hasilnya baru itu...apapun tetap bersyukur..lagipun blog ni jarang update..Thanx ya buat korang yang sudi berkunjung ke sini walaupun  blog ni macam chipsmore jer..sekejap ada sekejap takde...hiks.. ;)





Monday, November 4, 2013

Anniversary Lunch..

Assalamualaikum...

Bertemu lagi seminggu sekali..haha...Thanx ya buat kawan-kawan yang wish & mendoakan lily & hubby sempena 6th Anniversary ktorang kat Entri ni...Really appreaciate it...

Anniversary lunch baru2 ni seperti biasa makan kat tempat fav hubby iaitu seoul Garden.. Anniversary ke..birthday ke mesti ajak makan kat seoul garden..huhu...bak kata hubby makan seoul Garden ni berbaloi2..hehe..Bayaran hanya untuk lily & hubby jer..Qis plak tak dikena kan bayaran...

 Salah satu sebab hubby suka makan kat sini..sebab banyaaaak sangat pilihan..

 pencuci mulut..nyum2..^^

 Air pun banyak pilihan..

 Aiskrim untuk si anak dara...fav dia ni..

 My Hero & Heroin..Love you both..!


 salah satu menu yang paling banyak ktorang makan..haha..qis lah tu..hantu udang..
tak nak makan lain..udang jer ni yang dia makan..mak nye lah jadi mangsa kopek kulit udang tu..huhu..

Yummeh..Banyak lagi makanan lain yang ktorang amik..sejam lebih ktorang duk dalam tu..kata makan sampai kenyangkan.haha..Alhamdulillah dengan nikmat rezeki dariNya...^^