Thursday, August 29, 2013

Syawal 1434 @Sabah

Assalamualaikum....


Apa kabar korang..? ada yang rindu ke..? hehe...hari ni barulah ada semangat nak up entri...ni lah masalahnye bila dah bercuti panjang..nak mulakan sesuatu keja tu liat sikit...3 minggu bercuti di kampung..memang tak buka blog langsung...aktif kat FB jer..tu pun kejap2 jer dapat online..Rabu lepas dah balik Johor tapi malasnye nak buka blog..sori ye lama tak BW ke blog korang..tengah membalas jejak perlahan2...

Citer & gambar raya tak banyak..hanya satu entri ni jer citer berkenaan raya ktorang...si anak dara asal balik kampung mesti buat perangai..cerewet yang amat...huhu..menguji kesabaran tau..nak ambil gambar raya dengan dia pun susah...

::1 Syawal ::
 
Keluarga kecilku.. inilah jer lah satu2nye gambar yg dapat di snap bersama..Qis wat hal tak nak bergambar..ni pun kena paksa..hubby plak time ni dia demam...takde semangat nak bergambar..

 with her cousin

posing manja dengan kak caca...

::2 Syawal ::
Pagi tu tak kemana2..menunggu kedatangan abang ipar (abang hubby) & wife dia nak datang beraya kat rumah... nasiblah adik beradik dapat wife orang Tawau jugak..senanglah nak kunjung mengunjung di hari raya.. :) ... 

petang raya kedua tu baru gerak ke rumah makcik sebelah ayah terus memenuhi undangan perkahwinan sepupu...sebelum keluar rumah tu sempat lagi berposing.. :)

Kami & mak pakai sedondon..baju adalah ditaja oleh adik yang disebelah mak bertudung hitam tu...
Thanks adikku.. :)

posing Gwiyomi..bajet comel lettew..haha...adik beradik yang sekepala.. :)

Ratu & Hero di hati kami..Love u both..!

::3 Syawal::

Raya ke-3 beraya kat rumah kawan sekerja dulu & rumah family wife abang ipar...time ni takde ambil gambar...lepas abis beraya terus bawa anak dara tu ke pantai berdekatan rumah..sukalah dia..

 Raya ke-3..takde tema.. :)

mummy yg semakin bulat..lagi2 bila bertudung bawal.. :)

Sukanye dia..tak sah kalau p pantai tak mandi..dah lah baju persalinan tak bawa..


Ni jer gambar2 & citer raya ktorang...ada juga memenuhi undangan open house family & kawan2 sekerja dulu..tapi takde ambil gambar...oh ya ada yang bertanya tak balik kampung mertua ke..maybe ada yg suda tau & kawan2 baru yang tak tau..family In Law Lily tak sambut raya..PIL non muslim.

Moga kita diberi peluang lagi untuk bertemu Ramadhan & Syawal tahun depan..InshaAllah..!