Wednesday, June 26, 2013

WW :: My Princess

Assalamualaikum....


My Cute Little Princess^_^

masa ni kat booth Banana @jom Heboh putrajaya...Sukanye dia jadi princess.. :)





Monday, June 24, 2013

I'm Back..^^

Assalamualaikum....

Lamanye blog tak berupdate...huhu...dah sebulan lebih kot..bersawang dah ni :D....sorry ye..lama tak jengah blog korang...Thanx pada yang sudi singgah & tinggalkan komen..Banyak komen2 korang belum publish...tak abis BW lagi..

Beginilah bila dah lama bercuti mood nak berblog kembali pun ke laut..Bercuti2 dua minggu jer tapi blog terabai sebulan.. :D ...Cuti2 kali ni memang enjoy lagi2 dapat bercuti bersama mak & adik...Qis lah paling happy dapat jumpa nenek...^^

Layan gambar jer dulu...cerita penuh kemudian kalau ada mood rajin.. :D ...

 jalan2 @festival Belia putraJaya..Cuaca panas terik time ni tapi nak juga posing.. :)

 @Nilai 3..rambang mata... ^_^

 
Cuci2 mata..Cuci2 Poket @ Ikea...

 Mandi manda @kolam KLCC..sukenye dia...^^

Jalan2 kat genting...datang sini nak happy kan dia tapi dia wat perangai plak..huhu...saje nak menguji mamanya.. :)

 Jalan2 @Melaka...

 Happy Time @Zoo Johor...

 Have fun @Legoland..Panas terik time ni...tapi tetap enjoy...^^




Sebulan lebih jer lagi nak balik kampung @Sabah..yeaahhh...^_^