Monday, December 30, 2013

Jalan-Jalan @ICT Shah Alam.

Assalamualaikum...

 Akhirnya dapat juga jejakkan kaki ke ICT ni..hiks.. :D .. tapi tak sempat pun nak round ICT tu sebab ktorang datang lambat dalam pukul 10mlm...pergi sana pun just dapat masuk snow walk jer...lepas kluar dari snow walk tu terus balik hotel..anak2 dah letih & ngantuk sebab berjalan dari pagi lagi hingga ke malam.. :)


Harga tiket masuk snow walk RM35 untuk dewasa & RM30 untuk kanak2...sewa but RM10..deposit RM10..nanti pulangkan but diorang refund kan deposit tu..

 KAMI...masuk jer dalam snow walk ni memang terasalah sejuknye...masa ni qis ok lagi..tapi dalam 10minit kemudian dah buat pe'el sebab dah kesejukan...

 Family adik..

 qis with daddy..sempat peace..padahal dah kesejukan..hehe..



 adik & anak dia..

qis seronok main menda alah ni..mula2 main dengan mummy..tapi mummy tak reti main..tension jer qis benda tu tak bergerak..hehe..last2 daddy take over...barulah mukanya nampak ceria.. :)

dengan makcik...

 sejuk sangat sampai menggigil..

 dah buat muka..merengek bawa keluar..sampai menggigil2 dia kesian...kat dalam ni tak sampai pun setengah jam dah keluar..lain macam jer sejuknya...

dah keluar dari snow walk barulah muka qis tu ceria sikit.. :)

kanak-kanak rebina..posing dulu sebelum balik..^^






20 comments :

Puteri Afiqah said...

seronoknya pergi i city :)

msredcheesecake said...

sy yg dok shah alam ni tak sampai lagi snow walk ict...

seronok nampaknya...

aTieYusof Family said...

Seronok nya masuk snow world ni..kami masa pigi hari tu ndak sempat jg masuk Wan..sbb Pa'e pun penat sdh.. kmi pigi pn malam..:)

rieyna sazriena said...

seronoknye qis dapat p snow walk..kita tak pernah lagi sampai sana...

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

waa bestnyer qis jalan2 ict yek...memang kat dalam tu sejuk dia lain macam sikitkan..sejuk betultu tu dah2 merah2 muka qis tahan sejuk...
comel qis pakai baju hello kitty..bergaya tau...

aisya said...

dah 2 kali pergi ict tapi tak pernah masuk snow walk ni. hehe

Aju Mohit said...

belum pernah lagi masuk ke snow walk ict ni lily, dulu masa pergi
takde lagi semua tu, hmmm mcm kat obersee hehehe

::NureeN:: said...

teringat 2thn sudah g cini..
mmg sejuk...
kami g siang... klau siang pon sejuk tambah la mlm kan...
tp x leh lupa oooo nureen jatuh terlentang.. wawaaa sakit dada rasa senak x leh bernafas masa tu..

Lily@MamaZaraZareef said...

wahhh..sakan berjalan ye hujung tahun 2013..^_^..kita tak pernah lagi smk snowalk ni..sweater qis tu sewa or sndiri punye..tanteklah kaler pink..hihihi

aimi adilah said...

alolo qis nie.... mama dh bawak kuar pon buat muka lak dyeeeee

maszmadi said...

seronok la qis dapat jalan2 ngan sepupu yerk... meriah..

selamat tahun baru lily..

P.A. said...

wow!! bestnya tgk budak2 ceria cam ni...hehe bg mood utk back to school ye...

Ema Johari said...

ema pergi I-City tak pernah masuk lagi kat snowalk ni...ramai yang kemplen isu harga tiket dan suasana kat sana.

NzA said...

wah tiketnya dh naik ye lily.
salji buatan ni xtahan rasa sejuknya n hidung cpt pedih serta berair.....kami anak beranak rasa dh serik nk masuk sini....huhuhu...

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Lily@MamaZaraZareef : Baju qis tu sewa..harga tiket masuk RM30 tu sekali dengan baju ni...

~MommyAqilMedina~ said...

Aida yang dekat ni pon tak pernah pergi I-City ni sebab husb tak suka..huhuhu..sedih..hehee..Tengok gambar Lily semua cantik,semua teruja..Bestnyaa!!

Cik Yaya said...

seronok dia ye... =)

Mak Wardah said...

Akak dekat dengan ICT tak pernah pergi lagi

LYAfrina said...

antara tempat y lya nk pergi sgt..
cantik semua pic lily ni

Cik Tetra said...

pernah pegi sini. tapi tak pernah try main skating. haha.