Monday, December 2, 2013

Cuti-Cuti.. ^^

Assalamualaikum...

Apa kabar korang?...sori lama tak BW ke blog uols...blog pun dah terabai..Bila mood rajin ni nak mai pun tak tau lah..huhu...

sempena cuti sekolah ni mesti ramai yang bawa family pergi bercuti2 kan...have fun ya korang... percutian kitorang plak bermula semalam...semalam seharian di USS...huhhh..letih tapi amat menyeronokkan.. Senang  hati bila tengok anak2 gembira... ktorang pergi bersama-sama family adik beradik dari sabah bawa anak-anak bercuti sempena cuti sekolah ni...Qis lah paling seronok sebab ramai sepupu2 dia datang...

13 keping Tiket USS..7Dewasa 6Kanak2..
harga tiket untuk dewasa RM189 & Kanak RM149 termasuk tiket bas...

Qis with her kazen...OTW to USS..Qis muka excited tu..hehe.. ;)



Banyak lagi gambar2 di Uss..tak berkesempatan lagi nak resize...Citer Uss akan diupdate bila mood rajin mai..hehe... 

Destinasi hari ni plak akan ke Legoland..for the 2nd time..yippie.. :D ...budak2 lah yang sangat excited sebab nak masuk waterpark kata diorang..hehe...ok..enjoy puas2 sebelum sesi persekolahan bermula.. :D

Esok plak akan bercuti2 ke KL sehingga hari jumaat...cuci2 mata kat KL plak..hehe..Plan utama nak p Ikea..nak shopping2 free guna Gift Card Ikea tu...Moga segala perancangan berjalan lancar..ok korang..jumpa lagi di next entri...have a great day uols..^_^



19 comments :

inazamri said...

ujung bulan nnt baru bole cuti pjg sikit.Ingat nak ke Ikea juga nnt.Byknye destinasi cuti..mesti anak2 hepi kan

aTieYusof Family said...

Seronok bah Wan cuti2..jln2 bawa anak jalan2.. mesti Qis seronok ramai sepupu nya..hehe..
bah! take care jln2 KL nti..:)

rostina76 said...

hi Qis…..lama aunty tak nampak….syoknyeeee dpt bercuti ramai2 ye. happy holiday Lily & family

NzA said...

Wah xcuti sakan. Mesti seronokkn.

Qhaifa Nur said...

seronoknya Qis ke USS...
tak sabar pula nak ke sini ha..ha...

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

seronoknyer qis pi cuti2 kat uss ni..abang uwais n sara tak pernah sampai kesini lagi...ingat cam nak pergi bulan ni tak jadik lak...mamidedi dierang ni membizimemanjang kan...

Aju Mohit said...

seronoknya makan angin ;), tak sabar nk tggu entri ikea ;), comel je qis n sepupunya

Ujie said...

Mahal sungguh tiketnya ya..tapi sekali seumur idup oklah kan..

mama lieyna said...

Bestnyeeee...happy Qis tuuu... :-)
Kami dec ni, no cuti2 pun... jalan2 ini jerla...

Waah nak terjah ikea ye, yg pentinh ada voucher, bestbest :-)

::NureeN:: said...

byk x mainan yg qis main?
sbb bdk2 kan byk x leh main huhuuu

maszmadi said...

wah mesti seronok bercuti ramai2 ni kan... anak2 la yang paling seronok...
anak2 seronok, mak ayah bahagia kan...

Lily@MamaZaraZareef said...

Bestnye dsh smpai uss..ramai2 plak tu mesti meriah sgt kn..ada gk plan nk gi before bersalin nnti harap2 sempatlah..:p

Alin Marlini said...

seronok dapat bercuti2...

aimi adilah said...

wah qiss bercuti sakan ye.... :)

Alin Marlini said...

budak2lah plg suka

aisya said...

kak lily, blog jgn cuti lama2 tau. hehe

P.A. said...

lamanya xtgk si comel ni.....bestnye dia dpt bercuti ye....rinduuu sgt Qistina...:)

Mime MF said...

amboi bestnyer jenjalan....:)

Cik Yaya said...

cantik pic 'castle' kat blakang tu..heee =D