Wednesday, November 6, 2013

Cerita Nuffnang..

Assalamualaiukum....


Lama tak cerita tentang Nuffnang kat blog ni...last month gatal jer tangan ni nak cash out..walaupun jumlah tak banyak mana berbanding sebelum ni tapi Alhamdulillah ada jugak hasil dari berblog yang lately ni sekejap ada sekejap takde..hehe...

Dah kosong dah pun..kena kumpul balik..sikit-sikit lama2 jadi bukit..huhu...sekarang ni hanya ada 1 CPUV yang tengah running..dah hampir sebulan tapi hasilnya baru itu...apapun tetap bersyukur..lagipun blog ni jarang update..Thanx ya buat korang yang sudi berkunjung ke sini walaupun  blog ni macam chipsmore jer..sekejap ada sekejap takde...hiks.. ;)





24 comments :

:: Mrs.Eady :: said...

alhamdulillah..

Cik Lieza said...

Tahniah kak..oklah tu ada juga hasilnya..:)

Qhaifa Nur said...

lepas ni penuh balik LiLy...

Cik Puan Rara said...

wow banyak dh tu.hehe

Mama LEaN said...

Banyak juga tu Lily..Alhamdulillah rezeki..

NzA said...

berdikit2 lily..lama2 byk....

Ujie said...

Dah byk tu lily...rm13.. :)

Putri said...

semoga murah rezeki selalu

marniey zul said...

wahhh, bnyk tu rm13. sya bru seringgit. hehehe

aTieYusof Family said...

Tahniah Wan..rezeki lagi...
walaupun mcm Chipsmore tapi blog ni tetap menjadi tmpat utk dikunjugi..:)

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

Ader income dr nuffnang baru semangat nak berblog kan...

mama lieyna said...

Ok la tu ada jugak rezeki kan :-)
Eina lama tak menjengok akaun nuffnang..huu

Aju Mohit said...

tahniah lily, walaupun sikit lama2 byk juga dikumpul kan ;)

LYAfrina said...

banyak atau sikit..ada gak rezeki kan..klo nk tunggu jatuh dr langit, mmg tak r kan...

MAZLIZA ABD RAZAK said...

best kan duit masuk...
saya tak de lagi cpuv

~MommyAqilMedina~ said...

Wahh mesti mahsyuk!Tahniah Lily..yang dok sebulan tu pun dah berbelas..hihih..Aida punya ciput je..hihi

nn lylyn said...

wah dah cashout bestla..
sy xcukup2 lg...

Mia Kassim said...

Wah bestnya dah cash out.....bolehlah shopping2 lepas ni...hehe

aisya said...

hujung tahun ni mmg cashout beramai2 ye kak? hehe

Cik Tetra said...

kita belum pernah rasa hasil nuffnang kak. sobb sobbb sobb. hihi.

RedRose said...

I ada je Nuffnang kat blog...tapi xpnh tgk info. I guess I pun dah tak ingat da password to enter. hahaha

Cho Zila said...

syukurlah.. sekrangni dah takder nuffnang menari2 kta blog kita...

maszmadi said...

alhamdulillah, ada jugak rezeki kat situ kan..

Lily@MamaZaraZareef said...

jarang update pon leh tahan lumayan tu leh cash out...hehehehe..