Sunday, November 17, 2013

Cerita Hujung Minggu @Zoo Johor..

Assalamualaikum...

Cerita hujung minggu yang lepas2..rasanye ni kali yang ke-4 bawa si anak dara ni p Zoo Johor... Biasalah dia kalau daddy dia cuti mesti ajak keluar..ktorang pun tak tau dah nak bawa p mana..last2 decide bawa dia p Zoo Johor jer...hehe..Layanzzz..^^

 my SuperGirl..^^

 sempat lagi dia singgah membaca..


 tengok tu..mesti ada dramanya...rusa tu perhatikan jer qis nangis..hehe..

 nangis gara2 nak main buaian ni..tu pun nak nangis kan..hiks..ada2 jer.. :)






#Blog semakin terabai...penyakit 'M' semakim teruk melanda..nak buat macamana ni...huhuhu..




22 comments :

aTieYusof Family said...

Bestnya bah bawa Qis pegi Zoo ni..mesti dia suka kan?.. ada juga drama air matanya kan? hehe...sama lah Pa'e kekadang cengeng memanjang..haha

LYAfrina said...

hihi..jarang tgk qis nangis..
makin tembam muka qis skarang...

** lya pon same sama,. mkin trabai blog..sbb kekangan msa + M.. hehe

Aju Mohit said...

hiihihi sian qis, segan dia rusa tu perhatikan dia, comel je qis ni, pandai posing lak tu

Gieyana said...

Ala sian dier menangis nak naik buai yer...nice last pics tu..:-)

Cik Lieza said...

Drama air mata ye qis..hehe... :)

Mama LEaN said...

pandai betul qis ni posing..cute.!

Amoi Farah said...

Bestnya pergi tak hujan tadi sy pergi sekali hujan lebat redah jugak walau pon hujan

mama lieyna said...

Pndai bergaya qis ni tau..cun cun... time nangis je tak cun..ihiks...

Herm... eina pnh bw arif g zoo johor ni masa dia baby2... teringin nk g lg.. :-)

::NureeN:: said...

qiss dah nmpk lain...
makin besar makin berubah kan muka anak2 kita..
mahai tue handbag hello kitty, aunty pinjam boleh

aimi adilah said...

olololo........ hihihih..... dh lme nk g sini tp xg2 lagi.... :)

Ena said...

alahai sampai nangis ye en. rusa tu tengok.. hehe.. agakanya apa la dier pk time tu kan.. hehe

Cik Tetra said...

alahai. comel je qis. she's look stylo with outfit and that shoe. :D

rostina76 said...

camana super girl nangis ni….heheh manjeeee

aisya said...

baru nak tanya kenapa Qis menangis.. gara2 buai rupanya.. hehe

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

Kemain comel qis ni..biasa la berdrama dia anjer sangat tu...cantik sgt qis pakai kasut merah tu...

LuN@_aiDi said...

hahaha macam comel jer qist nanges rusa tengok dia ^^
sangat lucu=)

Cho Zila said...

tak penah sampai Zoo kat Jbni... anak2 memang suka sessangat kalau jumpa ngan haiwanni..

::NureeN:: said...

lily...
bleh share, mcm mana nk bg post bergerak mcm yg lily buat utk POPULAR POST tu?

Qhaifa Nur said...

dah dapat naik buai...suka yup Qis...
comel Qis nangis tau...

Zuraidah Butang said...

tak pernah pg zoo johor..selalu pg kat melaka je ..hehe

NzA said...

Ank2 sebaya qis mmg minat sgt p zoo....he3x...

Cik Yaya said...

huhu lorh..npe ngis tu....
ingtkan p kandang rimau, tu yg qis nangis..tp bukan ^,^