Monday, November 4, 2013

Anniversary Lunch..

Assalamualaikum...

Bertemu lagi seminggu sekali..haha...Thanx ya buat kawan-kawan yang wish & mendoakan lily & hubby sempena 6th Anniversary ktorang kat Entri ni...Really appreaciate it...

Anniversary lunch baru2 ni seperti biasa makan kat tempat fav hubby iaitu seoul Garden.. Anniversary ke..birthday ke mesti ajak makan kat seoul garden..huhu...bak kata hubby makan seoul Garden ni berbaloi2..hehe..Bayaran hanya untuk lily & hubby jer..Qis plak tak dikena kan bayaran...

 Salah satu sebab hubby suka makan kat sini..sebab banyaaaak sangat pilihan..

 pencuci mulut..nyum2..^^

 Air pun banyak pilihan..

 Aiskrim untuk si anak dara...fav dia ni..

 My Hero & Heroin..Love you both..!


 salah satu menu yang paling banyak ktorang makan..haha..qis lah tu..hantu udang..
tak nak makan lain..udang jer ni yang dia makan..mak nye lah jadi mangsa kopek kulit udang tu..huhu..

Yummeh..Banyak lagi makanan lain yang ktorang amik..sejam lebih ktorang duk dalam tu..kata makan sampai kenyangkan.haha..Alhamdulillah dengan nikmat rezeki dariNya...^^







15 comments :

:: Mrs.Eady :: said...

aa..sedap nyer!!

marniey zul said...

happy anniversary. sory late wish,
:) sya pun suka udang juga mcm qis. hahaha *peras santan*

Mia Kassim said...

Happy Anniversary......Banyaklah pilihan makanan kat sana, semuanya nampak sedap.

Ena said...

wahhhhhhh..
Terbaik lah!!

Putri said...

berbaloikan pegi sana..
kalo nk lagi murah beli voucher kat groupon..

zetty akmal said...

Happy Anniversary..!
nampak sedap jer semua tu..

Qhaifa Nur said...

banyaknya pilihan makanan...
semestinya kenyang LiLy...

maszmadi said...

wah.. banyak pilihan, mesti best makan kat sini kan.. masz x pernah jejak lagi ke sini, macam jauh jerk JB ngan Kota kalu sesekali balik kampung.. huhu

NzA said...

Wah sedapnya menu kt sana. Qis boleh geng dgn antie tau...peminat udang.

Aju Mohit said...

alhamdulillah memang menyelerakan menu tu lily, wahh seronoklah qis dpt makan eskrem ;)

Ujie said...

Happy anniversary lily & suami!
Moga bahagia dunia akhirat. ;)

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

Waa bestnyer makan kat sini...kemain ceria qis dapat makan best2

aisya said...

stressnya.. ni yg tak best kalau balik sarawak.. mesti teringin je nak makan macam2 yg takde kat sini.. tapi bila dah ada kat sana, takde plak menggedik nak makan macam2.. adoi.. haha.

Seoul Garden mmg berbaloi2 especially utk org yg ada 4 perut.. hehe

LYAfrina said...

bestnyer menikmati haro istimewa bersama insan tersayang

Cik Tetra said...

i love seoul garden tu! nyummeh! btw happy anniversary yang ke 6 kak. :)