Thursday, October 3, 2013

SPA Rina Balinese Resort..

Assalamualaikum...

Akhirnya dapat juga meluangkan masa untuk memanjakan diri di SPA Rina Balinese Resort...sayang plak kalau tak pergi sebab Voucher tu expired 30hbSep...Vouher ni hadiah dari Kleenex Malaysia untuk contest Share the Softness..entri boleh tengok kat SINI...Voucher ni bernilai RM500 untuk 2 orang..tapi sempat guna satu voucher jer...yang satu voucher lagi tu tak sempat guna pun...sepatutnya 26hbsep tu appoinment hubby plak untuk massage..tak boleh buat sekali dengan lily sebab kalau buat sekali siapa plak nak jaga si kecil tu kan...di sebabkan hari tu hubby ada emergency balik kampung Sarawak..so appoinment tu terpaksa dibatalkan..

Tempat ni tak jauh jugaklah dari rumah ktorang..cuma amik masa sebab mencari di mana lokasi Resort ni..dah lah tempat ni jauh dari simpang..tempat plak tersembunyi..sangat privacy..masuk pun tak boleh main masuk jer..pagar berkunci..kena telepon dulu orang kat dalam bagi tau kita ada buat appoinment baru diorang bukakan pagar...


 ni lah susana kat dalam...rasa nyaman & tenang jer..penuh dengan kehijauan...nak pergi ke bilik untuk massage tu kena lalu jalan ni...


ni lah dia bilik untuk massage...hubby & si kecik ku boleh temankan masuk dalam sampai abis massage...masa untuk massage , Facial & steam Bath adalah 3 jam...sampai keboringan kesian si anak dara menunggu...

Nasib ada kolam renang...kesukaan lah si kecik ni dapat berenang...hilang jugaklah keboringan dia tunggu mamanya bermassage.. :)

 cekci..tak tau tempat ni ada pool untuk mandi..kalau tak memang siap2 bawa baju renang dia..

peace..muka segar selepas bermassage & bermandi manda..
Seronok rasaye bermassage ni..lagi2 bila dapat freekan..haha...tido malam tu pun lena jer.. ^^





22 comments :

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah besynyer dpt manjakan diri

Mama LEaN said...

wah..syoknye berSPA..lagi2 dapat free kan..hehe..seronoknye qis berenang...

Miss IemA said...

Bestnye...tempat pun nampak tenang jer..

Sara Jungrara said...

cantik nye kawasan spa ni.. =)

Qhaifa Nur said...

untungnya badan...dapat manjakan diri kat sini..cantiklah tempat ni..damai jiwa raga...

aTieYusof Family said...

wah! bestnya Wan dpt pigi SPA...klu aku dpt voucher, mau jg...hehe..
seronok manjakan body...sesekali kan...:)

~MommyAqilMedina~ said...

Bestnyaa Lily dapat ber massage..tempat ni mesti mahal kan..tempat pun sangat eksklusif!!Nasib si Qies dapat bermandi manda..mesti dia pon happy!

mama lieyna said...

Waah syoknye lily, untungnyelah dpt perkhidmatan free... :-)

Cik iena said...

Untunglah dapat memanjakan diri..percuma plak tu.. :)

Cik Lieza said...

Seronoklah qis dapat mandi pool..sambil2 mama ber massage..:)

Cik Yaya said...

salam..

wahh beshnyer....dpt free buat msg...bukn senang nk dpt kan..sekali sekala..rezki.. ^_^

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

waa bestnyer lily cantiknyer tempat ni...sekali sekala manjakan diri kat tempat macam ni kan best...
tahniah lily menang contest lagi yekkk....

aisya said...

bertuah kak lily.. sekali sekala kan.. hehe.. tengok tempat ni mmg mcm ekslusif je..

Aju Mohit said...

bestnya lily, tahniah ye, auntie tgk qis memang pantang nmpak air kan, mesti nak berendam punya hahahha

NzA said...

kkat JB ke ni lily...
wah bestnya dpt manjakan diri mcm tu..lama dh xg spa....

Cik Tetra said...

bestnya kak lily!

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

singgaha ahad yer lily
dpt manja2 diri mmg best kan..fresh jer rasa

MaYa MustWany said...

fuhhh bestnya

Lily@MamaZaraZareef said...

Wah..ada spa mcm ni kat jb rupenye ye..nampak tenang sgt tpt tu..cntek..ada pool lg dpt gak qis berendam ye..hihi

LYAfrina said...

murah rezeki lily.. qis sempat ladi mandi2 ye

Ema Johari said...

bestnya...dpt bermassage..pastu sekelilingnya pun cantik...

Shida Radzuan said...

yallah kak bestnya..shida teringin nk pegi tp kat sni xde spa yg elok huhu..