Monday, October 7, 2013

Menang Ikea Gift Card Bernilai RM800.

Assalamualaikum...



Alhamdulillah kali kedua menang dalam peraduan yang di anjurkan oleh Kleenex Malaysia...kali pertama dulu menang Voucher SPA dan kali ni plak menang gift card Ikea bernilai RM800 dalam peraduan Hug The Softness untuk minggu yang ketiga..Sebenarnya sebelum raya tu lagi dah tau result yang lily menang gift card ni...cuma hadiah lambat sampai sebab diorang tunggu sehingga contest ni abis hingga minggu ke lapan..Hadiah ni sepatutnya kena amik kat office diorang kat KL tapi nasib baiklah pihak Kleenex Malaysia boleh consider untuk poskan hadiah ni...Thank you so much Kleenex Malaysia....gift card ni sah selama 2 tahun...tunggu mr.hubby free baru dapat p Ikea..yeayy..bestnye dapat shopping free kan..hehe.. :D

ni antara gambar2 yang lily sent untuk join contest ni..
Thank you so Much kleenex Malaysia for choosing me as one of the winners..you save my pocket.. ^_^



21 comments :

Mama LEaN said...

Bestnye..Ikea tu..Tahniah Lily.

Cik Lieza said...

Bestye kak..akak memang bertuah sentiasa menang..Tahniah kak lily..

Ujie said...

Tahniah lily! Byk tu rm800!
Kalau tak abis boleh la pas kat kwn2 blogger..hehe

aisya said...

Model tetap Kak Lily adalah Qis! hehe..

tahniah kak lily.. :)

Cik Tetra said...

bestnya kak lily! tahniah kak! :)

Ratu Hatiku said...

Alhamdulillah.. Tahniah! :)

LydSunshine said...

Tahniah menang.

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

waa bestnyer...lily,,tahniah k...suka la tengok anak beranak ni comel sungguh...

Miss IemA said...

Bestnya shopping free kat Ikea..Tahniah kak..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahniah lily.wah bestnyerrr dpt sopink free kt ikea

LYAfrina said...

congrats lily..rm800..waaaaa.. byk tu !!!
lagi2 barang iea..mau rambag mata ...

Ema Johari said...

wow, tahniah Lily...lama tak singgah sini...

::NureeN:: said...

perghhh... mmg meletop adiah dia..
rajin lily msk...
nureen pon nk rajinkan diri jugak la nti.. tp x der FB susah la ckit nk join huhuhu

mama lieyna said...

Waah syoknye shoping ikea free, :-) tahniah lily..

Aju Mohit said...

tahnian lily!!! ikea adalah tempat cuci
mata yang terbahekkk utk barangan rumah!!! tahniah dear best tu!!! hhehe

Lily@MamaZaraZareef said...

Wah..byk tu..bestnye dpt shoping kat ikea. Congrats lily..:-)

Puan Gojes said...

wa, bestnya! taniah awak :)

aTieYusof Family said...

wahhh..bestnya Wan...menang lagi...
Tahniah...mmg rezeki...:)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wani singgah selasa :-)

Cik Yaya said...

wahh lau yaya jadi juri pon mmg tpilih gmbr ni ^o^

Tahniah =D

Shida Radzuan said...

wahh byk tu kak :) tahniah tau :)