Tuesday, October 22, 2013

Cerita Itu Ini..

Assalamualaikum...


Macam chipsmore jer ni sekarang ni..sekejap ada..sekejap takde..hehe..sekarang ni lebih aktif kat facebook & instagram..kadang2 buka jugak lah blog ni..bila nak update tu..tetiba jer blank nak tulis apa..haha..last-last tekan X ...Cerita itu ini selama menyepi...hehe..layan jer lah.. :D

 si anak dara di pagi raya aidiladha...sian dia seorang jer kan...tu yang berabis dia berposing..siap minta amik gambar lagi tu...kalau raya di sabah hari tu kemain susah nak amik gambar dia sebab ramai kazen..nak main jer tau nye..

L.O.V.E my Family..^^

pagi raya tu duk rumah jer..ada jugaklah masak soto ayam..masak yang simple2 jer..raya bertiga jer kan...petang tu keluar sekejap pergi Plaza Angsana sebab tekak ni teringin sangat-sangat nak makan tauhu bakar ni...sedap tau..!^^

amboi si anak dara ni asal keluar jer mesti nak pekena dounut kesukaan dia ni..
siap pejam mata makan tu..menikmati kesedapan donut tu..sedap katanya.. ;)

cerita beberapa minggu lepas..menghadiri majlis perkahwinan teman sekerja hubby kat
The Zon Regency Hotel Stulang Laut .

keluar baru2 ni sempat lagi mengajak pergi Jco Donut nak makan donut kesukaannya..
Time ni dah abis makan..sementara menunggu daddy abis meeting duk lah lepak2 kat Jco ni..

pekena CKT yang mabeles kat tempat biasa tu...rasanya memang umpphh..dah lama tak makan ni..tengoklah muka dua beranak yang happy dapat makan CKT ni..haha...



16 comments :

Miss IemA said...

Sweet family...comel jer qis ni...
sedapnye CKT tu..

Mama LEaN said...

Sedapnye tengok Tauhu bakar & ckt tu..Tauhu bakar tak pernah makan lagi..tapi nampak sedap jer...

NM03 said...

mmm...nmpk kuahnya pekat. ui... terliyoq!

::NureeN:: said...

sedapnya CKT tue...
teringin plak tgk pagi2 ni..
nureen pon lama x singgah cni, bz la ckit kebelakangan ni

Ema Johari said...

samalah ema..beraya kat rumah saja..lepas tgk sembelih lembu..terus duduk rumah saja

Qhaifa Nur said...

lama tak tengok anak dara yang comel ni...

sedapnya Lily tauhu bakar tuh...

Ena said...

suka nye tgk qis... dah la comel.. manja nyeeee...

Cik Tetra said...

Tauhu bakar dengan CKT tu tempting gilaa kak! hew hew. sedapnyaaaa!

Aju Mohit said...

hamboih meleleh airliur tgk ckt tu lily, suka tgk family lily ni ceria je ;)

aisya said...

sakan berposing anak dara akak ni.. hehe

mama lieyna said...

Mesra camera btl Qis ni... tkde kwn ye, posing pun best..hehe..

Eina tahun ni tkde gmbar dipg raya pun, en abah n abang arifnye kuar tgk lembu korban, blk pun dh lewat.... :-)

aTieYusof Family said...

Banyak juga sbnarnya aktiviti Wan & family..cuma jrg update jak kan..hhihi..comel bergaya bah Qis posing tu...:)

LuN@_aiDi said...

nmpk super yummy jer CKT tuh..=)
sama ler sy pun jarang hupdet belog, asek hupdet Ig jer..hihihi


p/s: IG lily aper ek? boleh add as a fwens! ^__^

NzA said...

Emmmmm.....sedapnya. tiba2 rasa lapar.

Shida Radzuan said...

comel qis :)

LYAfrina said...

itulah..sama dgn asya..dia sorang jer... tp kalo ade kazen..x igtlah mamapapa dia..

lya pon g2 gop..skala skali update blog..entah r..blank gak kdg tu..