Thursday, October 24, 2013

Aiskrim Percuma Dari King'sGrandMY & Aiskrim Goreng

Assalamualaikum...

 Alhamdulillah rezeki...dapat aiskrim free dari King's Grand MY..Hari tu lily ada share contest diorang ni facebook...tak ingat berapa orang yang terawal share contest ni akan dapat free ice cream...Lily antara salah seorang yang terawal...dapatlah voucher ni..free 2xKing's grand 1L ice cream...

masa nak  claim voucher ni rasa ragu-ragu jugak...dari komen-komen yang lily baca di wall King's Grand MY  ramai yang mengadu pihak Giant tak tahu tentang voucher ni...Nasiblah Giant tempat ktorang claim ni cashier tu memang tahu tentang voucher ni...

Masa untuk pilih2 aiskrim free ;)...suruh si anak dara yang pilih mengikut citarasanya...
kemain happy tu muka dia...hiks.. :)

 ni lah aiskrim pilihan si anak dara...Caramel Almond fudge & Triple chocolate..Dua-dua pun sedap..Qis suka makan yang coklat tu...mama & daddynya plak perabis kan yang almond tu...

 Dapat lah buat aiskrim goreng hasil dari aiskrim free ni..hiks..dah lama tak buat aiskrim goreng ni...
hubby suka makan...malam-malam pun suruh lily buatkan aiskrim goreng..sedap katanye.. ;)


nyum2..^_^




19 comments :

aTieYusof Family said...

Alhamdulillah...rezeki lagi kan Wan..
sedappnya ais krim goreng tu..ndak pernah lagi kami makan bah Wan.kesian! hehe

n O e s u h a i m i said...

amboiii...dapat free aiskrim..bessnya....rajin plak tu buat aiskrim goreng...mmg nampak sedap sangat..

Cik Lieza said...

Tahniah kak...mengancam sungguh aiskrim goreng tu..sedapnye.!

Mama LEaN said...

Sedapnye aiskrim goreng tu..tak pernah buat lagi..teringin plak ni...

:: Mrs.Eady :: said...

nyumsssssssssss...!

Qhaifa Nur said...

amboi...syoknya makan aiskrim..
sempat lagi buat aiskrim goreng...sedapnya

Ena said...

sedapnya.... yumyyyyyyyyyyyy

maszmadi said...

sedapnye aiskrim..... nyum3

~MommyAqilMedina~ said...

Adoii sedapnyaa..Tahniah Lily..selalu menang contest!bestnyaa..rezeki kan..hihihi...Yang bab ais krim goreng tu, pandai nya Lily..wah kena belajar jugak ni ..hehee

LuN@_aiDi said...

wahhh bestnyer ais krim goreng.. tak pernah makan.
nanti nak cuba buat ler.. =)

NzA said...

TAHNIAH....nyum..nyum..nyum....sedapnya aiskrim goreng...

Lily@MamaZaraZareef said...

alhamdulillah..rezeki contest lagi kan..sedapnye aiskrim goreng..kite pon lame sgt tak buat dah..hehehehe

mama lieyna said...

Sedapnye..... dpt free pulak aiskrimnye...hehe..

Ema Johari said...

nyum..nyum..sedapnya..

Aju Mohit said...

tahniah lily!! wah sedapnya eskrem!! tak pernah lagi buat eskrem goreng ni, tersenyum lebar qis ye hehe

aisya said...

suka tengok ekspresi muka Qis dalam gambar kedua kat belah bawah kiri tu.. comelll! hehe

Shida Radzuan said...

dah dpt voucher mmg guna habislah kan kak..kalo xtguh2 smpai tarikh luput huhuu..shida suka gtu..

Izan Ishak said...

bestnya makan2 eskrem! izan pun suka eskrem grg ni...

LYAfrina said...

yumm//yumm
sedapnyer..murah rezeki..