Saturday, September 28, 2013

Random Photo..

Assalamualaikum...


Lama rasanye tak berentri di hujung minggukan...tetiba jer hari ni rajin sikit nak mengupdate.. :)
Citer tak banyak..just nak abadikan beberapa gambar semasa balik kampung tempohari..
layanzzzzz..^^

 My sweetheart..my everything...posing bajet comel letew..Comeyy tak kak Ton?? haha.. :D

 Mission accomplished..pengsan setelah mengutip duit raya..hehe..tengok beg tu pun tak nak tanggalkan dah dibawa tidur sekali... :D

with her cousin..peace..^^ 

bersama adik sepupu..teman bermain..teman bergaduh jugak ni..haha..Qis lah tu cengeng sangat..sepupu dia ni suka kacau dia..kena kacau sikit nangis...manja sangat..

bersama adik beradik di hari persandingan sepupu belah ayah...ambil kesempatan bergambar sebelum pengantin turun...kurang seorang ni sebab kakak seorang tu sibuk menjaga anak...  :)

 keluarga kecilku..sempat lagi posing kat rumah adik sebelum bertolak ke KK..
nampak sangat double chin tu.. :D

Setelan sekian lama tak ke sini akhirnya dapat juga jejak kan kaki ke sini lagi @Tanjung Aru..



Happy weekend Uols..have a nice weekend...^_^




19 comments :

ieda immi said...

so sweet
akk pun dah lama x update ..
huhuhu sunyi sbb kesibukan yg melanda bertambah dgn mood M huwaaaa

winduu ngan qis !

Mama LEaN said...

Happy weekend lily..
Comellah qis..amboi kemain lagi beg bawa tido sekali ya..hehe..

mama lieyna said...

Sweet semuanya.... :-)
Stp gmbr ada nilai sentimental value tersendiri kan :-)

Waah cantik btl wallpaper bunga rose banyak2 tu... :-)

Cik Mun said...

qis dah makin besarla..

aisya said...

kak lily, gambar akak adik beradik tu kena tengok betul2 mana satu kak lily.. muka sama je.. hehe

p.s : suka gambar Qis yg 1st tu.. comel..

NzA said...

2lh, rindu nk baca n3 kwn2...msg2 dh lama menyepi....

Mime MF said...

qis harus posing comel²..:)

Aju Mohit said...

seronoknya bercuti2an ye lily, terasa kegembiraan dan keceriaan teepancar di wajah lily and qis, sweet sangat ;)

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

lamanya tak drop by...

comel je qis n sedara mara
lily pun dh tertuko yg mane se-iras aje muka.. hehehe

Lily@MamaZaraZareef said...

alololo..qis mmg sentiasa comeylah..tak yah tanye2 lagi dah,,,kekekekeke

Cik Tetra said...

bestnyaaa. Best tgk family akak. :)
kampung akak pon best. seronoknye akak jadi org sabah. byk tempat2 best2 boleh pergi. kann? hihi.

LuN@_aiDi said...

As salam lily! lama tak jenguk belog lily..
maklum ler lama dah tak bukak belog.huhu
qist pun dah nmpk makin besar n kiut as usual:)
momy qist pun kiut jugak.hihi

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

comelnyer qis ni tau...
tdo pun comel geram auntie nengok ni...siap ader beg hello kitty lagi tu...
Happy famili...

Cik Yaya said...

Salam...

comel sgt qis posing ni cik lily..^_^
mcm mama dia la kan...hehe

*pandai posing =D*

aTieYusof Family said...

comel2 jak semua pic tu..so sweet>.
Wan, double chin t menunjukkan hati senang..bahagia...:)

Love Umi said...

adeehhh makin comel umi tgk si qis ni...dah anak dara dah...kalu dia senyum tu alahai cair hati ni...tingin nak bb girllll...doakan umi ye (^_^)

~MommyAqilMedina~ said...

Happy Family...Qies tu dah makin ayu n cantik..suka tgk dia Pose..hihihi

LYAfrina said...

ke semua pic comey2.. esspecially qis y mkin comel n pndai bgaya

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

suka tgk gmbar qis yg atas skali tuh..comel