Thursday, September 26, 2013

Paco Rabanne Perfume Body Spray.

Assalamualaikum...

BlackXS Perfume Body Spray.

Wangi semerbak perfume body spray ni tau...Bau dia lembut & tahan lama..Alhamdulillah.. ni kemenangan kedua dalam peraduan EH..yang 1st dulu menang produk Tebe...untuk yang 2nd time ni plak menang set Paco Rabanne Perfume Body Spray for Her & for Him bernilai RM198...Sebelum raya tu lagi dah dapat hadiah ni tapi tak berkesempatan nak buat entri sebab excited nak balik kampung.. :) ..

Selit gambar budak yang sedang sedih ni..hehe...asyik tanya mana daddy..mana daddy..Cian dia..
Daddy balik kg.Sarawak ada hal keluarga..dua hari dah tak jumpa daddy ni...rindu sangatlah tu..
Sabar sayang sabtu ni daddy balik...^^







20 comments :

Cik Lieza said...

Tahniah kak...
alorr..sian qis..sabar ye tak lama jer lagi tu daddy qis balik..:)

Mama LEaN said...

Tahniah Lily..bestnye menang perfume..1 set plak tu..:)

Rindu sangat lah tu kat Daddy kan Qis..:)

aTieYusof Family said...

wah! Tahniah wan..byk rezeki menang hadiah ni..
cian Qis...sabar ye cyg..:)

Ratu Hatiku said...

Tahniah... :)

syue wana said...

tahniah..
http://www.freevitamin.my/2013/09/17-manfaat-esp-shaklee-berdasarkan-70.html

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

alolo qis rindu daddy yer...sian dia

syafieqah ieqa said...

Rindu daddy ye qis..cian dia.. :)

Tahniah ye kak..best tu perfume..

LYAfrina said...

waa.. tahniah.. murah rezeki lily.. lya x smpt nk join ga bgai skarabg.. olorr.. siannyer qis...

aisya said...

kesian Qis.. sy masih ingat dulu masa kitorg kecik2, kalau ayah outstation 4-5 hari nnti mak bg lah baju atau kain pelikat ayah buat teman ktorg tido.. hehe.. jadi masing2 takde la tercari-cari..

NzA said...

TAHNIAH...lily mmg terbaiklah...

alolo kesiannya..rindu daddy ye Qis....

maszmadi said...

alhamdulillah, rezeki lily...
erm, kena layan je la kerinduan qis tu yer.. hihi

ejulz said...

waaaa.. tahniah.. :)

Lily@MamaZaraZareef said...

alahaiii...siannya qis rindu daddy yek..nway, congrats menang contest lagi..^_^

mama lieyna said...

Waah rezki sungguh lily ni.. tahniah..

Alaaa siannye qis..huu

Qhaifa Nur said...

menang perfume...tahniah
cian Qis..rindu tu

Aju Mohit said...

tahniah lily!! alahai sianny qis, takpe nnti daddy balik ye, aju stay johor sampai sabtu jugak lily, teringin juga nak jumpa, tapi husband keje pulak, kami pun memerap kat bilik je ni

Mime MF said...

alolo kesian qis..hehe

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

tahniah lily...
dpt adiah free,
dh le mahal.. best plak tu bau..
fuhhh... syoknyer!

Fizalinolie said...

wah! Tahniah... Rezeki tu :)

Cik Yaya said...

mcm penh nmpk perfume tu...
sedap ye bau dier...?