Wednesday, September 25, 2013

Hadiah dari Uncle.

Assalamualaikum...

hati banyak happy bila dapat hadiah dari Uncle dia (abang ipar) beberapa minggu yang lalu.. Samsung Galaxy Tab 2... uncle dia siap pesan bila dah ada Tab ni no cartoon from now onwards..hehe..sebab kalau uncle dia balik rumah ktorang ( uncle qis tinggal kat S'pore..beli tab ni pun kat S'pore) tengok Qis asyik melayan kartun jer ..Uncle yang risau..dia belikan ini pun untuk Qis belajar..dalam tu just download berkaitan educational jer ..

sangat leka..makan pun tak nak dah...perut automik kenyang bila dapat hadiah dari uncle.. :)
ktorang nak pinjam pun tak bagi tau...tunggu dia tido baru mamanye dapat pegang tab tu..hehe..

ini pun hadiah dari ipar...tapi dah dapat lama dah...sebenarnya untuk hubby tapi hubby tak suka pakai phone yang besar2 ni..susah nak masuk poket katanye..hubby bagi kat lily..bagaikan orang ngantuk disorongkan bantal..laju jer amik..hehe..rejeki jangan ditolak..ngeeeee... :D


Thanx ipar..moga sentiasa dimurahkan rezeki & cepat2 bertemu jodoh.. ^^



20 comments :

Miss IemA said...

wah..untunglah Qis dapat hadiah galaxy tab...muka happy tu..:)

mama lieyna said...

Waaah untungnya jd qis... :-)

Makin semangat la qis belajar tu..

Lily pun ada, untunglaaa... :-)

syafieqah ieqa said...

Baiknye uncle qis...galaxy tab 2 tu..happy jer tengok qis tu..:)

azie ana said...

Untunglah qis dapat Tab 2..boleh kenal dengan uncle qis..hehe.. :D

Sara Jungrara said...

hai qis....kite kawan kan...hihi ^_^

Mama LEaN said...

Bestnye..mama qis pun dapat tu..:)

Cik Tetra said...

wah untungnya kak lily dengan Qis. heeee.

aisya said...

untung Qis.. hehe.. seronok lah dia tu.. hehe

Love Umi said...

wah rezeki btul utk si qis tu...budak bila dah dpt gajet ni, perut lapo pun jd kenyang kan hehehehe

Ujie said...

khusyuk qis..betul2 suka dia.

Qhaifa Nur said...

rezeki Qis sebenarnya...
excited nampak...

ieda immi said...

wahh seyesss untung
ipar yg sangat bagus ! ;)

aTieYusof Family said...

wah! untung nya Qis dpt uncle yg baik..moga terus dimurahkan rezekinya.. suka lah Qis dapt Tab..:)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah qis dpt galaxy tab..untung2...mummy n qis untung tau hihihi

Cik Yaya said...

salam..

amboi kecik lg da dbagi tab tu..suke la qis kan..untungla.. ^,^

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

waa bestnyer dapat hadiah tab yer qis....kemain kusyuk dier belajar tu...auntie pinjam boleh...

::NureeN:: said...

jeles2... aunty nk jugakkkk

Aju Mohit said...

bestnya!! sportinglah uncle qis ni, rajin2 blaja tau, nnti tak lama nk gi skolah dah kan

LYAfrina said...

bestnyer hadiah.. bkn sebarangan tu.. k pasaran samsung kt sana murah?

LiLy @ MaMaQiStInA said...

LYa : Lebih kurang sama jer harga dia kat sini..