Tuesday, July 9, 2013

Salam Ramadhan Al-Mubarak..

Assalamualaikum...



Di kesempatan ini Lily ingin mengambil kesempatan untuk mengucapkan Salam Ramadhan Al-Mubarak & selamat berpuasa buat semua...Moga ramadhan kali ini memberi seribu makna buat kita & mendapat keberkatan dariNYA..AMIN..!





23 comments :

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

Selamat berpuasa untuk lily n family ..moga kita sambut ramadhan kali ni dengan penuh iman dan taqwa..

Cik Lieza said...

Salam Ramadhan & selamat berpuasa juga buat Lily sekeluarga..

Miss IemA said...

Selamat menyambut Ramadhan Al-mubarak..moga ramadhan kali ini labih baik dari yang sebelumya...

Cik Mun said...

selamat berpuasa ye..

Aju Mohit said...

salam ramadan buat lily sekeluarga, semoga ibadah puasa tahun ini diberkatiNya, tq lily sebab mention nama aju semalam ;), sayang lily!!!!!!

Ena said...

Salam Ramdhan buat lily juga..

aisya said...

salam ramadhan dan selamat berpuasa buat kak lily dan family.. =)

mama keisya said...

Selamat berpuasa juga buat lily sekeluarga...

cik sue said...

Salam Ramadan..moga segala ibadah kita diberkati olehNya..

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Aju ; Sama2 Aju..excited bila tengok kawan menang...memang layak menang Aju..tips2 yang Aju bagi tu memang terbaik..^^

Ema Johari said...

selamat berpuasa LilY

ieda immi said...

selamat berpuasa lily .. qis puasa tak ? zahrien belajar puasa nie .. bangun sahur pagi2 tadi.. ;)

Zurina said...

slmt mjalani ibadah puasa tuk lily skga!!!

aimi adilah said...

selamat berpuase kak lily =)

kak lily blog yg akk wt tok gmbr2 qis tu aku dh private ek??kite buka xblh pon :(

~MommyAida~ said...

Salam Ramadhan dan selamat berpuasa buat Lily n family..Semoga segala amalan kita diterima oleh Allah..Amin!!

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Aimi : Ye..akak dah private kan.. :)

::NureeN:: said...

selamat berpuasa

Lily@MamaZaraZareef said...

selamat berpuasa utk lily n family jgak..=)

LYAfrina said...

selamat bpuasa juga buat lily & family....

Cik Tetra said...

selamat berpuasa buat akak and family. have a blast this ramadhan :)

adatopik said...

Salam Ramadhan dan selamat berpuasa.

Cik Yaya said...

salam ramadhan cik lily =)

MaYa MustWany said...

salam ramadhan kak