Thursday, July 11, 2013

Payment from Churp-churp & Nuffnang

Assalamualaikum...


Jumaat lepas terima cek dari nuffnang & churp-churp....hujung bulan 5 tu saja cashout tarikh yang sama...tak sangka plak sampai pun hari yang sama...Alhamdulillah berblog sambil dapat side income...Thanx buat kawan2 yang selalu singgah sini...Really appreaciate it..^^


Cek yang ke-7 dari Nuffnang...boleh lah shopping untuk raya..hehe.. :D ...

Lately ni blog jarang terupdate & BW...mood on off jer nak buka blog..lagi2 sekarang ni internet ada masalah..hmmm..ntahlah sebenarnye apa yang masalah ni samada komputer ataupun P1...kadang2 dapat access blogspot..kadang2 tak dapat...dah seminggu dah jadi macam tu..ntahlah apa masalah dia..hari ni baru nak pergi service centre P1...maaf ye kalau Lily lambat balas kunjungan korang...


1st cek from churp-churp...itu lah jumlah yang terkumpul selama setahun setengah bersama Churp churp..walaupun lambat sikit jumlah ni nak terkumpul tapi Alhamdulillah...ada juga hasilnya..kata orang sikit-sikit lama-lama jadi bukit..hehe... :)




25 comments :

cik sue said...

Alhamdulillah...rezeki..boleh shopping untuk raya..:)

mama keisya said...

Tahniah..ada juga hasil dari berblog kan..banyak juga amount tu..Rezeki..

::NureeN:: said...

alhamdulillah, rezqi
lily, ajar la nureen mcm mana nk tambah nuff.. nureennyerr nuff dr 2010 juz rm4 jerr x pernah naik huhuhu

:: Mrs.Eady :: said...

alhamdulillah..

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

banyak tu lily cek dari churp2 tu...saya duk takat 1.69 sen jer dah setahun...

Miss IemA said...

Alhamdulillah..rezeki..Banyak juga tu..

Cik Lieza said...

Alhamdulillah..boleh shopping raya..:)

aisya said...

sy pun nk cashout nuffnang dan churp2 tp tunggu hujung bulan ni lah.. nk kumpul dulu byk sikit.. btw tahniah kak lily.. =)

Ratu Hatiku said...

Alhamdulillah..Tahniah

Love Umi said...

Alhamdulillah..ni kira rezki raya ni...umi pun sama cam lily..mood on off nak berblog huhuhu...kena kasi seru dtg utk dtg ni kan hehehehe

Sya Mimie said...

tahniah.. :)

Husna said...

bestnya..saya punya pun lebih kurang ni jugak tapi taknak withdraw lagi. Selamat berpuasa

Lily@MamaZaraZareef said...

wow..banyak gak tu amount nye..kite jugak yg amount ciput2 belaka;..heheh..churp2 tak pernah join..mcm rugilah plak..kekekeke

Ema Johari said...

tahniah Lily...rezeki murah..

~MommyAida~ said...

Wahh tahniah Lily..memang boleh ber shopping raya la lepas ni kan..dapat duit sekepuk tu..hihihi

Mime MF said...

wah..rezeki tu..hehe Alhamdulillah:)

Cik Tetra said...

wahhh bestnyaa akak!kita takpernah dpt lagi pon. hehe :)

Cik Puan Rara said...

vahhh banyak tu.tahniah.

Qhaifa Nur said...

tahniah...
bole belanja untuk raya ni...

ieda immi said...

alhamdulilllah .. tahniah dikk ..
syukur rezeki nak raya nie ;)

Acik Riotaro said...

alhamdulillah...rezeki..
wet raya

Cik Yaya said...

Salam =)
wahh Alhmdulilh..mura rezki cik lily kan.. ^_^

Aju Mohit said...

tahniah lily!! aju belum pernah merasa payment churp2 lagi, duk rm25 je dah 2 tahun hehehehe

hana hadi said...

rezeki... banyak tu..

Izan Ishak said...

tahniah lily... boleh shopping utk raya kan!