Monday, July 1, 2013

Makan Angin @Genting..

Assalamualaikum...

Makan anginlah sangat..huhu...citer sebulan yang lepas masa bercuti2 ngan mak..ni kali kedua naik GH..yang 1st dulu adalah 11 tahun yang lepas tahun 2002..hoho.. :) ...

Gayat naik cable car ni..tak berani tengok bawah tapi Qis kemain seronok..tak takut pun

rombongan cik kiah ke GH.. :)...Ada makcik seorang takde dalan gambar & hubby yang tengah amik gambar ni...kebetulan hubby dah balik dari Sarawak...Masa ktorang pergi ni suhu tak panas & tak sejuk..yang sedang2 jer.. ^^

Yeayy..masa untuk main..tapi si anak dara muka masam sebab tak nak main kat indoor..dia nak join makcik2 dia main kat outdoor..amboi kemainkan..mama dia pun tak berani main permainan kat luar tu..dia plak lebih2...main kat indoor ni pun dapat main 3 permainan jer sebab ramai orang..masa lebih untuk beratur jer..maklumlah musim cuti sekolahkan...

muka nak menangis jer...jenuh mama pujuk...

ni lagi lah..huhu,..sabar jer lah...

kat sini ada senyum sikit..hehe..tapi gambar blur plak..

nampak Qis tak..? permainan yang last ktorng main...


Masa nak balik naik cable Car tu nak sejam beratur..huhu..letih..walaupun letih yang penting enjoy dengan family...Esok harinya plak masa untuk balik ke JB ajak diorang mak..adik & kazen sekali jalan2 kat JB plak nak masuk Legoland..





17 comments :

Miss IemA said...

Bestnye qis jalan2 kat genting..tapi muka napa masam tu.. :)

aTieYusof Family said...

Bestnya cuti2 GH..tambh2 lg dgn family tersyg... aku,last pegi GH masa thn 2008 Wan..:)

mama keisya said...

Seronoknye qis dapat makan angin kat genting... :)

! Norwahidah Othman ! said...

seronoknya !

Aju Mohit said...

amboih makan angin sakan ye lily, sesekali bwak family berjalan kan, lama betul beratur nak balik tu ye, kami pun dah lama tak ke genting biarpun lalu je nak balik ke kampung tu

mama lieyna said...

Syoknye, aktiviti penuh...:-)

Alahai qis, awat buat muka nak nagis tu.hehe

Aisya osman said...

Seronoknye qis jalan2 kat genting..

Ema Johari said...

seronok pergi sana kalau cuaca baik..yg tak seronok masa menunggu jer...hehehehe

Harith Iskandar said...

dh lama xpergi sane

Norlidawati Jaafar said...

ai
saya ida
newbies blogger
saya baru je follow blog ni
jemput ye folloew blog saya
umielman.blogspot.com

Ujie said...

best jenjalan ramai2 kan...:)

saya tak penah jejak GH lagi.

Cik Yaya said...

salam..
lamenyer yaya xg genting..lau dulu selalu sgt p..
seknrg da rindu nak pegi lagi..huuuu

Lily@MamaZaraZareef said...

alahai qis..nape tuh...memberontak tk mau main indoor ye..hehehe..nway, ramai rupenye family lily yg dtg eh..mesti meriah cuti2 korang kan..=)

Izan Ishak said...

seronoknya qis jalan2 sampai GH. tapi kenapa muka sedih n masam je tu...

Umi Naemah said...

Alahai cam x caya je ...qis ni muka nmpk lembut tapi suka menan yg adventure ek...caya la qis :)

LYAfrina said...

alahai..nape qis jebek tu? dia takut erk

MaYa MustWany said...

skli je p genting,tuh pun tengah malam.lepak 2jam, terus balik semula.planning mengejut ngan adik brdik,tiba2 p sana.