Thursday, July 4, 2013

Hadiah2 Contest...

Assalamualaikum...


 Antara hadiah2 hasil dari join contest di FB..
SPA voucher dari Kleenex Malaysia bernilai RM500 untuk 2 orang.. ni menang untuk contest Share The Softness...dah dekat sebulan voucher ni sampai tapi belum ada masa lagi nak pergi memanjakan diri...Voucher ni sah sampai hujung bulan 9...harap2 sempat lah guna lepas balik raya nanti...

Hadiah dari Nescafe Dolce Gusto Malaysia..Cantik cawan ni...yang ni plak kena bid...kena kumpul point banyak2..tunggu Bidding time baru boleh Bid..kalau point banyak ada chance lah untuk menang...promosi ni masih berjalan..setiap dua bulan sekali untuk bid...untuk maklumat lanjut boleh layari page Nescafe Dolce Gusto Malaysia...

hadiah dari Atopiclair Asia...kali kedua menang Giveaway dari atopiclair ni...


Yang ni plak untuk peraduan Jacker baru2 ni sempena hari Bapa .. contest 'Why My Dad is The Best Photo Contest'...Menang 3rd prize...Hadiahnye berupa wang tunai RM100...Alhamdulillah...



Sekarang ada 2 CPUV tengah running... COKE Ramadhan 2013 & Drypers Quality store...kalau korang ada tengok iklan tu menari2 silalah klik ye..hehe.. :)





23 comments :

Aju Mohit said...

tahniah lily!!! seronoknya dapat memanjakan diri di spa, nnti citer tau ;)

aisya said...

tahniah kak lily.. hehe. sy jumpa coke ramadhan. dah tlg kak lily klik2 kan. hehe

Ujie said...

Tahniah Lily! mcm2 dapat.
Paling suka...duit tu le..:D

Cik Lieza said...

wah...Tahniah..banyak tu menang.. :)

mama keisya said...

Banyaknye..Tahniah ye..!

Ema Johari said...

murah rezeki..Alhamdulillah..dan tahniah

Miss IemA said...

Bestnye..Tahniah lily..

Cik Mun said...

tahniah ye :)

Umie Artoqiemie said...

Kalo saya datang je xde yg menari hahaha

Harith Iskandar said...

wah bkn main lg..xsempat yer?pas la kt kite org...ehe

Qhaifa Nur said...

tengoklah hadiah best betul...
tahniah...

Lily@MamaZaraZareef said...

congrats lily..sweet sgt gmbar qis n daddy tuh..=)

~MommyAida~ said...

tahniah Lily..rajinnya join contest..lepas tu selalu menang plk tu..bestnyaa..tahniah ye...

Ena said...

wahhhhhhhhhh..

Tahniah

mama lieyna said...

Lumayan,....:-) tahniah lily..

Umi Naemah said...

Alhamdulillah...rezeki betul...rajin lily join contest... (^_^)
Psstt..dah lama tak bw kat sini ....

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

Tahniah yek...dah bsnyak tu hadiahnyer tu...bertuah mama qis ni tau...

Mime MF said...

bestnyer kak..dpt byk hadiah tu..hehehe

hana hadi said...

gempak2 semua hadiah ni

jaakechik said...

bestnya menang bykcontest yg hebat,dpt voucher bmlm di hotel, best tuuu...

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Thanx All...
Jaakechik : bukan voucher bermalam di hotel tapi voucher SPA untuk 2org...

Izan Ishak said...

alhamdulillah lily... murahnya rezki join contest kat fb ye.

samalah cpuv kita tu~

LYAfrina said...

alhamdulillah..murah rezeki lily