Wednesday, July 31, 2013

Balik Kampung & Kad Raya dari Teman Blogger..

Assalamualaikum....

jom balik Raya..^^

Cepatnye masa berlalu..sedar tak sedar hari ni dah masuk hari yang ke 22 kita berada di bulan ramadhan...Moga kita terus diberi rahmat dan kesihatan yang baik olehNya untuk kita mengerjakan ibadah puasa dengan sebaiknya..amin..!. Mengenai persiapan raya..Alhamdulillah semuanye dah settle...

Petang ni lily & Qis balik kampung Sabah bah...yeayyy... :) ... balik berdua jer dulu dengan Qis...hubby plak rabu depan baru dapat balik sebab tak dapat cuti awal...harap2 Qis tak lah cerewet dalam flight nanti bila daddy dia takde...


 Kad raya yang pertama diterima dari Cik Aisya...pandai Aisya buat sendiri kad raya ni..Cantik & sangat  kreatif ...TQ so much cik Aisya...


Kad raya kedua yang diterima dari cik Shida....kali kedua terima kad raya dari Shida ..yg 1st raya tahun lepas..TQ so much Cik Shida...^^





23 comments :

Qhaifa Nur said...

raya kat sabah, seronoknya...
raya sakan ni Lily/Qis...
moga selamat tiba...

:: Mrs.Eady :: said...

Raya kat kl je :(

aTieYusof Family said...

wah! balik Tawau sdh Wan..
moga selamat sampai...amin!
kami 5hb plak balik Melaka..:)

Ena said...

Dah nak balik yeh.. Selamat Hari Raya Lily.. Bestnya..

bunga said...

dapat kad rayaaaa..jeles...

aimi adilah said...

wahhh qis nak naik belon ye... :D

selamat hari raye kak lily n family =)

Ujie said...

Wah..awal baliknya tu.
Moga selamat dlm perjalanan ya lily. Pesan kat qis jangan nakal2..sian mummy nanti. :)

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

lily selamat bercuti raya ..moga selamat sampai ke kampung halaman...Selamat Hari raya k...

Aju Mohit said...

lily rindunya cerit terkini!! wah sudah di sabah ya bah?? take care ye, seronoknya orang tu dah boleh lalalalala kat kampung hehehe

mama lieyna said...

Hai lily... waaa awai balik..bestnye.

Selamat nenyambut aidilfitri..
maaf zahir n batin..

Putri said...

best nya qis balik beraya di sabah. qis dah besar..mesti x byk ragam dia dalam flight

aisya said...

selamat pulang ke kampung halaman kak lily.. =)

Ema Johari said...

seronoknya Lily dah balik kampung..selamat hari raya lily

hana hadi said...

waaah besar beg.. banyak la baju raya tu.. hehe
hana esok lusa balik semenanjung

NzA said...

selamat blk kg...wah bestnya.

sha (chirp chirp) said...

waaah, bnyknya dapat kad raya. sha pon dapat yg aisha punya. hee. selamat hari raya :D

Miss Zahirah said...

selamat hari raya kak.. ;)
best dpat kad raya tu.. hihihi

Cik Tetra said...

heeee akak. kita pon ad epost kad raya. dah sampai tak kak?

::NureeN:: said...

selamat hari raya. ..
maaf zahir n batin :)

RedRose said...

waaahhh...masih dapat kad raya by pos lagi?
I dah takde dah sejak 3 thn lepas.
semuanya thru email n sms aje. hihi

Cho Zila said...

selamat hrai raya..
seronoknyer dia dapat kad raya..

LYAfrina said...

salam lily.. moga selamat kembali ye...

sekali balik beraya ni mesi ct pnjang kan

maszmadi said...

selamat hari raya lily, lama bercuti di sabah yer.....