Saturday, July 6, 2013

Aktiviti Hujung Minggu...

Assalamualaikum...


Aktiviti beberapa minggu yang lepas..seperti biasa bila daddy cuti ni lah aktiviti ktorang...
bawa si anak dara ni jalan2...

 Kat city Square JB...kemain happy dia dapat jalan2.. :) ...pergi mana2 sekarang ni barney tak pernah ketinggalan..

 Seronok dia naik menda alah ni..

 Aktivit Sand Art...

Bukan si anak jer..Daddy pun sama seronok buat menda alah ni.. :D

Siap...Comelkan...^^


Seronok bila melihat anak gembira.... 

 Happy weekend uols..Have a great weekend ahead & spend your time with your love one! ^^





18 comments :

aisya said...

kak lily tak ikut sekali ke ber-sand art? hehehe.. happy weekend kak lily. =)

Miss IemA said...

Seronoknye qis dapat jalan2.. :)

Happy weekend Lily..!

Cik Lieza said...

Happy weekend sis..
Happynye qis... :)

Mama yana said...

Tiada yang lebih mengembirakan selain melihat kegembiraan anak2.. :)

kacang said...

nampak muka kegembiraan nya..hehe=D

Cik Mun said...

seronok btol die dapat berjalan ye..

NzA said...

seronok bila tgk anak gembira....

mama lieyna said...

Cantik... :-)

Anak happy makayah senang hati kan..l

Aju Mohit said...

cantiknya sand art tu lily!!! tergambar kegembiraan di wajah qis ;)

Ena said...

bagusnya kan dapat involved kan anak dalam xtvt mcm ni.. ena suka tp jarang berpeluang.. klu berpeluang x bg kerjasama.. mak yg lebih2.. huhu..

Lily@MamaZaraZareef said...

ooo..dah ada besfren baru eh skang..comey barney cam tuan die jugak...hehehe..nway, pndai qis buat sand art tu eh..=)

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

ololo cutenyer qis ni bergiyomi ker tu...tunjuk artwork sampai tak nampak muke comel dier hehe...

ieda immi said...

wahh kemain suke qis ..
anak2 akak kalau dpt peluang macam nie pun cukup suke ;)

maszmadi said...

lama x datang sini jenguk qis.. makin cumel n nampak cerdik dah anak dara nieh... hihi

Izan Ishak said...

suka qis n daddy dapat ber'sand art' ye~

::NureeN:: said...

teringin nk elly pon buat sand art tue.. tp takot masuk mata hehe

Ema Johari said...

anak pantang diajak berjalan...pasti happy jer..hehehe..selamat berpuasa Lily

LYAfrina said...

waa.. skarang barney slalu teman ye.. ptt r perasan pic qis..slalu ade barney skarang.. asya pon suka sand art tu..