Wednesday, June 26, 2013

WW :: My Princess

Assalamualaikum....


My Cute Little Princess^_^

masa ni kat booth Banana @jom Heboh putrajaya...Sukanye dia jadi princess.. :)





22 comments :

Aju Mohit said...

alahai comelnya qis, memang boleh jadi princess fairytale ;)

aiEz said...

amboih qis,comel jer..hehe little princess,pari-pari pun boleh sbb ada kayu sakti tu,hihi

Miss IemA said...

alolo..comelnye Qis..:)

aimi adilah said...

amboiiiii....... chantek nyeee qissss... =)

mama keisya said...

Comelllnyeee..;)

mama lieyna said...

Waah qis jd princess... cantik menawan princess ni:-)

hana hadi said...

waah budak2 suka bab2 jadi pincess ni

Cik Tetra said...

gila cantik qis jadi princess! ohmaiii! :D

Lily@MamaZaraZareef said...

canteknye qis..dapat jadi princess yek..satu jek ke gmbar princess yg ada..nak tgk lagi..^_^

NzA said...

comel..pndai bergaya.

! Norwahidah Othman ! said...

comelnya :D

LiLy @ MaMaQiStInA said...

LilyAzliyana : Banyak..tapi letak satu jer dulu.. :D

aisya said...

Princess QIstina lah.. hehe.. Qis kena make up jugak ke kak lily?

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

cantiknyer qis ni...memang dah macam princess...

Cik Mun said...

comelnye~

Mime MF said...

alolo comelnya princess ni...:D

Ena said...

Cutenye qis... sukanya tgk camni.. memg mcm princess hahhh..

Cik Yaya said...

salam..
alolo comeinyer pwinceesss kecik ni..hehe

Ema Johari said...

kemain lagi princess cilik ni

aTieYusof Family said...

comellnya Qis...:)

Izan Ishak said...

comelnya qis jadi princess tu. malu2 pun ada ye.

LYAfrina said...

comel..leh jd snow white.. sbb qis putih