Monday, June 24, 2013

I'm Back..^^

Assalamualaikum....

Lamanye blog tak berupdate...huhu...dah sebulan lebih kot..bersawang dah ni :D....sorry ye..lama tak jengah blog korang...Thanx pada yang sudi singgah & tinggalkan komen..Banyak komen2 korang belum publish...tak abis BW lagi..

Beginilah bila dah lama bercuti mood nak berblog kembali pun ke laut..Bercuti2 dua minggu jer tapi blog terabai sebulan.. :D ...Cuti2 kali ni memang enjoy lagi2 dapat bercuti bersama mak & adik...Qis lah paling happy dapat jumpa nenek...^^

Layan gambar jer dulu...cerita penuh kemudian kalau ada mood rajin.. :D ...

 jalan2 @festival Belia putraJaya..Cuaca panas terik time ni tapi nak juga posing.. :)

 @Nilai 3..rambang mata... ^_^

 
Cuci2 mata..Cuci2 Poket @ Ikea...

 Mandi manda @kolam KLCC..sukenye dia...^^

Jalan2 kat genting...datang sini nak happy kan dia tapi dia wat perangai plak..huhu...saje nak menguji mamanya.. :)

 Jalan2 @Melaka...

 Happy Time @Zoo Johor...

 Have fun @Legoland..Panas terik time ni...tapi tetap enjoy...^^




Sebulan lebih jer lagi nak balik kampung @Sabah..yeaahhh...^_^









22 comments :

Aju Mohit said...

akhirnya lily kembali!!! seronoknya mesti byk cerita nak kongsikan ni kan, waaa bestnya nak balik kampung ;), hihi ngapelah pulak si qis tu ye, dalam pada nak nangis sempat lagi posing ;)

Ena said...

Assalam Lily..
Sonotnya tengok wajah2 dalam pic ni.. jenuh menjelajah tu yeh..
mesti pening nak pilih gambar kan.. x pe.. ena tau mesti ada banyak lg tu.. nak tengok lagi tau.. hihih

mama lieyna said...

Waaah brcuti sungguh qis n mummynyee... byk lokasi terjahn tu.. enjoy....

Lily@MamaZaraZareef said...

beshnye bercuti sakan dgn family..mcm2 tept qis pergi yek..mesti die happy kan..=)

Miss IemA said...

wah..sonoknye Qis jalan2 banyak tempat tu.. :)

syafieqah ieqa said...

Cuti sakan qis ni.. :)
welcome back lily..

:: Mrs.Eady :: said...

meriah!

aisya said...

ini mmg cuti2 malaysia ni.. hehe..

aTieYusof Family said...

Lama betul hilang..hihi..tapi ada gak tgk di FB..hehe..
banyak aktiviti cuti2 ya Wan..bestnya bila keluarga kita dtg time di perantaun ni..:)

Cik Tetra said...

rindu kak lily! wahhhh berjalan sakan akak yee. bestnyaaaa! welcome back akak! :)

Cho Zila said...

banyak cerita untuk dikongsi bersamatu.. banyak kenangan yang belum dientrykan lagi...
lily balik kampong ... sabahtu jauhnyer ,,,

Qhaifa Nur said...

lama tak update blog...
rindulah kat Qis..

aimi adilah said...

amboi qisss berjalan sakan ye die...... nape qis wt perangai mse g genting???? alolo cian nyeeee

Umie Artoqiemie said...

lily is backkk hehe.. seronok giloz

Ujie said...

Oh, mak lily dtg dari sabah ya..jalan sakan!

Ema Johari said...

patutlah lama tak nampak.... jalan sakan yer...hehehe

NzA said...

AHA....lama sungguh lily menyepi...rindu nk baca n3.....

aiEz said...

la kenapa qis nangis kak?kesian jer tengok..ke takut?err..hehe

selamat kembali berbelog akak..:)

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

lama menyepi rindu kat qis ...kemain best 2 minggu cooti2 ye...

deq's qienz said...

welcem back sis..hamboii lamanya mama qis bercuti..best la

Mime MF said...

wah2 bestnyer bercuti...syiok je tgk ..hehe:D

Cik Yaya said...

naek marry go round tu ngaper ngess plak..huuu smbil nak wat peace plak tu..hhehehe ;p