Thursday, May 9, 2013

Sekejap Jer Pun jadilah..^^

Assalamualaikum....


Semangat sungguh hubby..☺..ktorang bertolak dari JB dalam pukul 4am..selamat sampai tempat mengundi tepat pukul 8.05am...kat sekolah SMK manjalara...dulu hubby tinggal kat kawasan sana..tak nyempat² nak tukar tempat mengundi...BZ katanye..yelah tu...☺.. Samalah kes dengan bini dia ni..huhu.... sampai² jer tengok dah ramai orang beratur...dekat sejam jugalah baru selesai jalankan tanggungjawab...Sampai sekarang lily tak tahu hubby pangkah apa..biarlah rahsia katanye..

Lepas mengundi plannye nak balik terus ke sini..tapi macam awal plak kan..dah alang² tu sempat lah bawa si anak dara jalan² kat KLCC tu kejap...

 yeayyy..sampai sini dah..berbunga² riang hati si anak dara...☺

 Posing² kat sini jer...lain kali baru masuk ye sayang...huhu...☺
kejar masa sebab balik hari jer..

 nampak jer kolam ni terus berlari tak sabar² nak mandi...sekejap jer dah dapat kawan..budak korea tu comel & putih gebu jer kulit dia..rancak jer tengok diorg berbual..ntah apa² jer yg dibual diorang tu kan...hehe...

 sebelum balik makan dulu kat kfc...

 Posing² dulu sebelum balik...

 kesayangan...Daddy pun nak interprem..☺

Jom balik...Lain kali kita datang lagi..☺
dah letih tak nak jalan...minta dukung dengan daddy...sabar je lah...




Balik dari sini dalam pukul 12.30pm...ingatkan nak terus balik JB..tapi hubby ajak singgah melaka kejap...kita on jer....☺








18 comments :

Miss IemA said...

Seronoklah Qis dapat jalan² di klcc..:)

Cho Zila said...

jauh gak nak mengunditu yerk. semangat gitu... kalau boleh tukarlahkan... tapi syiok gak leh jalan2kan...

Qhaifa Nur said...

patut Qis ada kat KLCC...
menyelam sambil minum air yup Qis...

aTieYusof Family said...

Seronok juga bah walau singgah sekejap2 jak kan..janji anak happy..sbrnya kita pun happy dapt juga hilangkan boring..cuci mata..:)

Kesuma Angsana said...

wah sempat lagi jalan2 yer

Cik Puan Rara said...

heee nt dtg balik =)

mama lieyna said...

Waaah sempat aje bjln kan.. untung qis.. arif jugak belum smpai klcc tu..weeiii.. padahal rumah dh mmg area kl dh :P

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

seronok qis jalan2 klcc yer...siap mandi lagi...
anjer2 la qis ngan daddy comey...

jaakechik said...

lepas mengundi terus jenjalan ke KLCC yer.. wahh best laa mesti jln x sesak sgt kat bandar masa hari mengundi kan?

Aju Mohit said...

sweet je pic last tu lily, mintak dukung ngan ayahnya ye ;)

aisya said...

ayu sgt Qis dlm gambar mkn kat kfc tu.. hehe..

heliza suhaimi said...

Seronoknya Qis jalan2....sweet jer gambar qis&daddy yang last tu...:-)

Cik iena said...

Walaupun sekejap yang penting Qis happy dapat jalan jalan..:-)

aimi adilah said...

huaaaaa qis dh pegi aquaria.. akk xg lahi =(

Cik Yaya said...

beshnyer jln2 skali ye..=D
lbh2 lau ade 'driver'..hehe ;p

mama keisya said...

seronok qis dapat jalan2 kl&melaka..:)

Cik Tetra said...

wahh lepas mengundi g jalan jalan. seronoknyaa. :)

~MommyAida~ said...

Wahh Qies..posing sakan nampak..mesti happy kan dapat jalan2..seronok tgk dia posing sana sini..nanti next time boleh amsuk Aquaria tu nanti ye..auntie pon tak penah masuk walaupun duduk dekat je..hihihi