Thursday, May 2, 2013

Hujung Minggu | Iron Man 3

Assalamualaikum...


Aktiviti minggu lepas...hubby ajak tengok citer Iron Man 3..Citer fav dia ni...tak pernah miss citer ni...ktorang tengok citer ni hari jumaat lepas...sebab tiket murah buy 1 free 1 dengan harga RM16...Best sangat citer ni...jalan cerita & grafik yang sangat menarik..awesome!

 Posing dulu sebelum keluar..☺..nak tengok TV besar katanye..

enjoy jer dia tengok citer ni..part kelakar dia pun gelak..macam paham kan..☺
 'kawan karib' tak nak tinggal.. :)

peace..☺

 
 Balik tu singgah makan kat kawasan perumahan ktorang..
si anak dara plak request nak makan kfc...kfc idamannya selalu.. ☺








26 comments :

Mama Rieyna said...

Tak tengok lagi iron man...happy qis ya nak tengok tv besar..:)

~MommyAida~ said...

Baiknya Qies tgk wayang!!kalau Aqil, mmg tak boleh lah..30 minit dah ajak balik..dia tak boleh duduk diam..huhuhu...Aida pon dah tgk Iron man ni!!Best kan?hihihi..tp tgk berdua dgn husbnd je..

Cik iena said...

Dap nye qis makan kfc.. :)

Mama LEaN said...

Syoklah qis dah tengok iron man..kita blum tengok lagi..:)

aTieYusof Family said...

Kena tunggu balik Tawau dulu baru dpt tgk wayang..sini tiada pawagam..hehe..mcm best jgk Iron Man 3 ni kan?..Qis posing ala model cilik:)

Cho Zila said...

ramai kata best ceritanyer.. ala cantiknyer baju dia, beli kat mana yerk!!

rostina76 said...

kami pun dok tgh menunggu nak g tgk weekend ni. hehe, semalam tgk back to back yg 1 & 2 @Astro Disney HD.
mcmana u all dpt tiket free one tu, save giler. btw cantik le baju Qis, mcm tudung layers gitu.

Ema Johari said...

ramai yg cakap best cerita ni

aimi adilah said...

amboi qis dh tgk iron man dah... akk pon xtgk lagi =)

NinaAz said...

dgr kata, iron man ni best! hehe. tak sabar nk tunggu hubby balik. nk pegi tgk sama2. haha. tp, fast furios keluar dulu la gamaknya

syafieqah ieqa said...

Ramai yg kata best..tak tengok lagi cerita ni...Comelnye qis..cantik baju dia...:)

mama lieyna said...

Ramai dah rakan blogger pegi tgk citer ni ye.. syoknye.... eina je terpksa pendam..mood si adik tu, tak gheti dok diam..susah ooo...

hana hadi said...

anak pun layan je.. hehe dalam hati 'apa lah mak abah ni, ceta ni pun nak tengok' hehe.. lawak je ok :)

RedRose said...

KFC idaman semua kot sis. even kita yg dah tua bangka ni pun kadang mengidam nak mkn. belum ada kesempatan lagi nak tgk Iron Man. Jeles I youuuuu

Acik Riotaro said...

ala..nk tgok ironman 3 jgk..

maszmadi said...

best ker citer ni lily, Aisha x pernah kami bawa pi tengok wayang, macam tingin tp blum masanya kut.. huhu

ps : erm, kalu kami ke JB bukan x mor roger lily, tapi kami pi ke sana macam tergesa2 jerk sbb ada urusan kan, tengoklah akan datang kalu ke sana n ada masa panjang sikit, masz roger lily yerk, bleh pinjam barney qis tu... hehe

Cik AnA said...

Ramai yg review kata best kan...belum berkesempatan lagi tengok cerita ni...

Aju Mohit said...

best ye citer ni lily? aju tak tgk yg sebelum2 tu, cantiknya qis!!! auntie liv ur blouse tu, sweet!!!

faizal Syaz said...

Dah tengok..memang terbaek iron Man kali ni...

Cik Mun said...

mun xtgk lg ironman..huuuuuuuuuuuuuuu

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Cho Zila : TQ..baju beli kat Jusco tu.. :)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Rostina : Beli guna debit card CT Bank..pembelian setiap hari jumaat jer dapat buy 1 free 1..

Mime MF said...

iron man yg best..hihuuu~

aisya said...

Gila kfc sungguh Qis ni.. hehe

LYAfrina said...

comelnyer baju qis..serius bkenan... colourful.. sama cam asya dulu..mesti kata nk tgk tv besor.. ramai y kata iron man 3 mmg best.. n mcm dh xde sambungan kan.. lya tgu citer animasi EPIC akhir bln 5 ni

Cik Tetra said...

okayyy citer ni kite dah tgk. mmg best! :D