Wednesday, May 22, 2013

Bercuti ::Johor ---> KL ---> Sibu, Sarawak

Assalamualaikum...


Tengahari ni akan bertolak ke KL...Then esok pagi plak hubby akan bertolak ke Sibu...yup...kali ni hubby seorang jer yang dapat balik ke Sibu..lily & Qis tak dapat ikut serta sebab kebetulan hari ni mak & adik bongsu lily bercuti ke KL...So, berbagi2 lah ktorang...boleh gitu..hiks.. :) ...hubby kat Sarawak..ktorang bercuti kat KL...Hubby bercuti kat Sarawak tak lama dalam 5 hari jer..sebab  abang ipar kahwin hari sabtu ni...bertemu jodoh dengan orang Sabah juga bah.. :) ...

Harap2 Qis tak nangis bila hantar daddy dia p airport sebab Qis ni kalau nampak kapal terbang sangat teruja..teruslah nak ajak naik..macam lah naik kapal terbang tu macam naik bas..hehe...ok lah..sebelum tu layanlah video kat bawah ni...baru buat akaun keek...hiks..nak juga.. :) ..nak dengar suara comel..merdu.. nyaring,..garang Qis & mama dia tengoklah video ni..hehe..k..Bye...^^













36 comments :

aimi adilah said...

ahhhh geram nyeee tgk qis nie...

akk nt upload lagi suke tgk qis..... =)

:: Mrs.Eady :: said...

happy vacation :)

Miss IemA said...

Selamat bercuti...
Comel jer suara qis..bijak..!

mama keisya said...

alolo..comei jer qis ni...

Selamat bercuti lily..:)

aTieYusof Family said...

Happy Holiday Qis..bestnya jalan2 jumpa nenek di KL kah?..
take care tau..:)

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

comelnyer tengok qis ni pandai...

peaNut said...

selamat bercuti sis... :)

Aisya osman said...

Selamat bercuti..enjoy your holiday...

Qis yg bijak..comel jer..:)

nea lopah said...

comel nya qis...pandai eja nama sendiri yer...budak bijak!

Qhaifa Nur said...

nasib baik ada Qis, bole temankan mama...

~MommyAida~ said...

hihihi..comel je Qies ni..geramm..wah..bestnya g berrcuti...aida plk ke Selatan pula nanti..Kenduri kahwin berderettt..hihih

Ena said...

cutenyer qis.... suaranya pun cute mcm mamanya...

jeles pulak sbb dak irfan x rajin macam qis... tp tak pe lah..

Harith Iskandar said...

wow best best....dan anda telah di TAG :)

http://harithiskandar.blogspot.com/2013/05/11-things-about-me.html

adarnadzmie said...

happy holiday...:)

Cik Tetra said...

wahhh bercuti lain lain la ni. hihi. btw selamat bercuti kak lily.

p/s: wah akak ade keek! :D

Mime MF said...

hehe comeynye Qis..video ABC tu comeyy..hihi >,<

Aju Mohit said...

selamat bercuti lily!!! sesekali berjauhan dengan suami pasti rindu nak berjumpa kan hheh

mama lieyna said...

Waaah bijaknye qis..rajin belajar ni,mummy rajin ajar.. kiut je suaranye.. :-)

Cik Yaya said...

salam..
weee..slalu tgk pic dier..ni bru dpt dgr sore dier..omeinyer dier.. ^_^

Lily@MamaZaraZareef said...

slamat bercuti lily..mesti seronok sgt kan dpt jumpe ngan ibu tercinta..=)

::NureeN:: said...

slamat pulang kg halaman...

NzA said...

alolo kesiannya Qis n mummy kena tinggal papa..ttp xpelh cz ada penganti ye..
Wah gud girl la Qis ni..bijak sungguh...

Ema Johari said...

comel..garu-garu kepala....

hana hadi said...

tersenyum hana tengok video2 ni..

syiela said...

selamat bercuti.. lama tak jengah sini


*** akak ada jumpa gbar Qis kat sini
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=332806803515415&set=a.317344381728324.1073741828.315769408552488&type=1&theater

MaYa MustWany said...

wahhh bestnya...sakan jalan..hihihi

aisya said...

alaa, line internet lembab tak keluar pulak videonya. mesti comel je kak Lily dan Qis.. hehe

ieda immi said...

selamat bercuti dear ! ';)

Aju Mohit said...

tengok gambar2 dalam FB memang seronok nmpknya percutian ni ye ;)

Deq's Qienz said...

wahh sakan la qis n family di bcuti,,btw take care walau di mana berada ya :)

LYAfrina said...

seronoknyer bercuti ;-)

waa..ada acc keek..lya x buka pon acc keek... comel sgt qis

dela said...

Selamat bercuti :)

Miss Zahirah said...

waa.. bestnyer.. cuti2..
sya ni ntah bile la nk cuti2..
memanjang sibuk aje.. huhuhu

AZ Craft Creations said...

Salam.. nk mintak tlg LIKE page ni blh? =)

AZ Collection ada menjual pelbagai jenis tudung AKEL bidang 50' dan 60'.. Nk tempah kraf felt pn blh.. Jom singgah sini..

https://www.facebook.com/pages/AZ-Collection/199515420202002

Terima Kasih.. =)

xila xotmy said...

hello keekerssss ;p

RedRose said...

oh my god!! she's so cute. tak puas tgk sekali...nak tgk byk2 kali. huhuhu