Wednesday, April 24, 2013

WW :: Menyamankan Tekak..

Assalamualaikum...


nyum²...kelazatan yang tak terkata..hehe..☺.. lagi² menikmati kelazatannya ketika cuaca panas. 
Sungguh menyamankan anak tekak... :)

 Cool blog Oreo Chocolate memang awesome...
addicted sangat..bila keluar wajib beli...





26 comments :

jaakechik said...

seksinya ABC tu kak. seriyes jaa tergoda!

NinaAz said...

Bestnya abc tuuuuu

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

ermmm abc tu kemain menngoda anak tekakku.

aisya said...

terliur pulak tgk.. hehe.. sy suke oreo vanilla.. coklat tak minat sgt.. hehe

Izan Ishak said...

coolblog ni mmg betul2 best tau lily. izan pun skrg ni kalau keluar mesti beli. selalunya tukar2 sbb nak rasa yg lain2. kalau sedap, boleh repeat. kalau tak best lain kali takyah beli dah.

Miss IemA said...

Dua2 pun kita suka....suka juga oreo choc cool blog tu..memang sedap..:)

marniey zul said...

mmg sngat menyegarkan. mintak sikit. hihihi

Miss Zahirah said...

gmbar yg 1st tu sedapnyer..

Ratu Hatiku said...

Sedapnya...dah lama xmkn ABC... :D

~MommyAida~ said...

fuhh..yang ni mmg enyejuk tekak penyaman hati..hihihi..sedapnyaa ABC special!!

Cik AnA said...

Sedapnye...:)

aTieYusof Family said...

Wah! sedap jak tgk..nyum!
mesti segar lepas minum ni...:)

rostina76 said...

sib baik xpuasa harini, kalau tak mau telan air liur je. huhu!!!!sesuai sgt time panas skrg ni kan. qis apa kabar?

Ujie said...

Skrg ni dah tak boleh nk makan benda sejuk gini, gigi/gusi rasa semacam. :(

Qhaifa Nur said...

suka cool blog...
terasa sejuk anak tekak LiLy..

Umi Naemah said...

meleeh tgk cool blog tu ehehehee...mmg nyaman masuk kat tekak time panas2 ni ...erkkkk ada gak yg pi cool blog ni kang ahahahaha

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Kak Rostina : Alhamdulillah sihat² jer..^^

Umie Artoqiemie said...

Allah ... *nada terkejut*

NzA said...

sedapnya lily....tiba2 tringin nk minum cool blog.....

aimi adilah said...

sedappp nyeee.

*gaji xmsk lagi.. xmmpu nk beli =(

ieda immi said...

erghhhh yamannnnnnnnnn ! ;)

Aju Mohit said...

uishhh sedpnya!!! mmg sedap dapat pekena tima panas2 ni lily

Cik Mun said...

mengodanyeeeeee..

maszmadi said...

humangaihhh menggiurkan.....

hana hadi said...

nak ABC lah. hehe

Shida Radzuan said...

sedappnyee :)