Friday, April 19, 2013

TQ Wanista MY...TQ Jacobs || TQ Colgate....

Assalamualaikum...

Bulan lepas ada join giveaway kat page Wanista MY untuk peraduan Jacob's cracker...peraduan dia senang jer..just Like..Share & jawab dua soalan yang diberi...seramai 25 pemenang  akan dipilih secara random untuk bekalan sebulan Biskut Jacobs...

*picture from wanistaMY

Alhamdulillah..lily antara salah seorang pemenang bertuah...Hadiahnye dapatlah sekotak Biskut Jacobs ni...sekotak ye..bukannye semua ni..hehe..☺..sekotak tu ada 24 paket bekalan untuk sebulan.. Alhamdulillah..rezeki...Biskut Jacobs ni memang Biskut pilihan ktorang...Qis suka sangat makan biskut ni...TQ wanistaMy & TQ Jacobs..^^


Rabu lepas dah terima hadiah dari Colgate untuk peraduan Colgate Optic White..pernah buat entri ni di sini..Hadiah dia berupa 1set Colgate Optic jewelry cases limited Edition...Comelkan kotak ni...☺

ni isi dalam box tu..Colgate Optic Toothpaste..colgate 360 optic White tootbrush & Colgate optic White Mouthwash...Sebelum ni pernah pakai colgate optic white ni...tapi lily ada masalah.. seminggu guna colgate ni mulut Lily diserang ulser...nak makan pun susah...terus stop guna colgate ni..ntahlah kesan dari colgate ni ke atau memang time tu ulser nak menyerang...so hubby lah yang pakai..Hubby guna ok jer...takde masalah...bila tanya kat hubby ada perubahan ke tak gigi tu...dia kata adalah sikit.. hehe...☺...










27 comments :

MrS. F!zA said...

tergejut igtkan kak lily dpt semua jacobs tu..tahniah wp satu kotak tp hadiah mng contest kecik besar pon ttap suka..

MAZLIZA ABD RAZAK said...

bestnya..dapat hadiah macam-macam

aimi adilah said...

tahniah akk... akk selaulu menang =)

Miss IemA said...

Tahniah..bestnye hadiah..:)

Ratu Hatiku said...

bestnya.....tahniah ya... murah rezeki.. :D

Ena's Palace said...

murah rezeki awk...bertuah dpt byk hadiah...

aTieYusof Family said...

Tahniah.. banyak nya hadiah..rezeki bah Wan...:)

mama lieyna said...

Bestnyeee... :-)

Tahniah ye lily, dpt brg free mmg best..

Qhaifa Nur said...

murahnya rezeki LiLy dan Qis...
tahniah...

Aju Mohit said...

tahniah lily!! wah diet sebulan makan biskut ni hihi, murah rezeki lily

eB said...

tahniah :)

Kesuma Angsana said...

wah tahniah mmg rezeki tu !

LuN@_aiDi said...

congrats lily:)) wahhh bertuah lily neh^^_

Cik AnA said...

Tahniah..bestnye..

aisya said...

tahniah kak.. hehe.. mcm2 hadiah akak dpt.. rezeki2...

Papa Mifz said...

selalu juga menang yer...tahniah!!

rohayu osman said...

rezki semua tue.. syukur Alhamdulilah.. rajin joint contest.. n selalu menang kan...

NzA said...

amboi lily...mmg ada luck betullh...setiap kali join mesti menang....TAHNIAH!!!...tumpang bangga.

Mieya Atiera said...

tahniah, murahnya rezeki !

hana hadi said...

ingat dapat hadiah semua kotak tu.. huhu

bestnya dapat hadiah

LYAfrina said...

mmg murah sugguh rezeki lily.. lg bsemangat nk join contest/ga kan..

Ema Blog said...

murah rezeki betul lily...apa jua masuk contest pasti bertuah..tahniah

Mime MF said...

tahniah...byk dpt hadiah..hehe emm nk try la colgate optik tuh...

jaakechik said...

wow lumayan nya setiap hadiahyg akak dapat. bertuah betul!

maszmadi said...

murah rezeki lily join contest kan... alhamdulillah,

kotak colgate tu macam kotak barang kemas jerk..

maszmadi said...

murah rezeki lily join contest kan... alhamdulillah,

kotak colgate tu macam kotak barang kemas jerk..

Shida Radzuan said...

wahhh tahniah kak :)