Monday, April 15, 2013

Sepetang di Kota Iskandar..

Assalamualaikum...


hujung minggu santai² di kota Iskandar Pusat pentadbiran kerajaan negeri Johor...Tempat ni  sangat luas & cantik macam kat Putrajaya...tapi tak ramai orang..kalau nak pose syok sendiri pun tak lah segan sebab takde orang yang tengok..hehe..selalu jugalah time hubby cuti petang² datang sini sebab nak main heli dia tu..sambil² photoshoot si anak dara...

Cantik dan luas...

Jom layan gambar² si anak dara..☺..

 
amboi gelak...ntahlah apa yang menggelikan hatinya ni sampai gelak macam tu..hehe..

 posing bajet comel letewww.. ;p

 senyuman manis..☺

Ayu nye...☺..tengok mata tu hitam dah gara² mekap..hehe..

amboi²...☺ ..

gurau senda mama & anak..☺..hari tu ada yang komen apasal Qis ni ketawa ceria sangat...hehe..tipsnya..bagi geletek dia..nanti gelak sakanlah dia tu..hehe...☺








32 comments :

Ratu Hatiku said...

Comelnya...pandai dia posing..kalah model.. :D

maria firdz said...

Bukan main bergaya lagi anak dara ni bergaya dpn kamera ea.. Hihi

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

qis comelnyer...happy nyer dier...

Ema Blog said...

sempat tukar baju erkh...hehhe

Miss IemA said...

Comel..posing ala-ala model tu..:)

aiEz said...

amboih² posing qis,macam model kecil..hehe..

assalamualaikum akak,selamat pagi..:)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

MamaEma : taklah..Bukan hari yang sama.. :)

aisya said...

model cilik! hehe

nea lopah said...

comel nya mak dan anak....hehehe

Qhaifa Nur said...

senang Qis bergambar...
semua cantik-cantik belaka...

Ujie said...

tempat cantik, camera baik, model pulak pandai bergaya...mmg menjadik gambar. :)

Cik AnA said...

Cantik tempat ni..model pun comel..:)

Ena said...

amboi hepi nye dier.... geram tau tgk qis ketawa.. manja sangat

ieda immi said...

suke sgt tgk moment last tuu dik !
soo sweet ..
qis memang pandai posing ! ;)

LuN@_aiDi said...

Mama Qist pun still gojes,;)
qist ken maen mekap ek? hihihi

Harith Iskandar said...

comeinyerr dia gelak... ;)

Kesuma Angsana said...

cam model aje.. bagunan2 kat sini mmg menarik yer

NzA said...

pandai + sporting sungguh Qis ni..boleh diasah bakat jadi model iklan baju kanak2.....

shameel Iskandar said...

cantik gambar ni.Superb gitu. qis mmg fotographer yg hebat.

aimi adilah said...

ooooo patut lah ketawa sakan dye rupe ade yg buat dye ketawe rupe nyeee ahahahhahahah

Aju Mohit said...

hahahahah dah agak dah, cuba mamanya geletek papa dia pulak hahahahah

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Aju : haha..papanye tak sporting macam Qis.. :D

LYAfrina said...

a ah..mmg cntik sgt.. ala2 putrajaya..senibina pon cantik...

hihi..nmpak pic las lily geletek qis

Cik Yaya said...

salam =)

bukn bjet comei tu cik lily..mmg comei pon tu..hehe suke tgok qis gelak ^,^

Papa Mifz said...

kamain seronok Qis bergambar yer...pandai pelbagaikan gaya pulak tuh...:)

MaMa Rey said...

mak dan anak dua-dua comel..:)
Qis pandai bergaya


rostina76 said...

ceria sungguh qis ni. bukan main lagi makeup ye mengalahkan mama

Mime MF said...

hehe cantik tempat tu...lepak ptg2 bt aktiviti best kan..huhu comel Qis posing~

aTieYusof Family said...

Hehehe...Qis ketawa besar bah tu..
comell jak..cantik bah Kota Iskandar ni Wan...:)

maszmadi said...

cantik tempatnyer..... x penah sampai lagi sini, kalu balik kg trus ke Kota tu yg x sampai mana2 tpt best kat JB, huhu bila lah nak sampai nieh...

Umi Naemah said...

budak qis ni mmg pandai posing la..suka tgk semua post dia tu...

Shida Radzuan said...

ewahhh sukanye qiss..tgk dia gelakk ^_^